Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 156 total)
  • Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    After registration. These are not required fields.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Thanks, r-a-y! Am giving it a try now…

    Worked like a charm!! Many thanks.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    @r-a-y,

    Do you have a code snippet that I can start with?

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Hi r-a-y,

    Thanks. I was hoping not to have to use this function, because alot of our users are getting to know each other and are sending messages.

    The problem is that someone keeps creating accounts and spamming all of our members (well over 100) and I have to keep going in and deleting all of the messages. And I have to watch the user signups like a hawk.

    So, anyway, this was my first time using it. I changed the functions, but still can’t get it working. I think it may be how I’m adding it to my bp-custom.php. Here’s what I’ve added:

    function bp_send_message_to_friend_button() {
    global $bp;
    if ( bp_is_home() || !is_user_logged_in() || !friends_check_friendship($bp->loggedin_user->id,$bp->displayed_user->id) )
    return false;
    $ud = get_userdata( $bp->displayed_user->id );
    ?>
    <div class="generic-button">
    <a class="send-message" title="<?php _e( 'Send Message', 'buddypress' ) ?>" href="<?php echo $bp->loggedin_user->domain . $bp->messages->slug ?>/compose/?r=<?php echo $ud->user_login ?>"><?php _e( 'Send Message', 'buddypress' ) ?></a>
    </div>
    <?php
    }

    But I’m a bit confused. Shouldn’t it start with <?php and end with ?>

    Thanks for your help,

    jfcarter

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    r-a-y,

    I’ve used the code and changed the files, per your instructions. Is there some sort of ‘add action’ that should be at the end of the function? Right now i can’t get it to work.

    Any help would be appreciated.

    thanks,

    jfcarter

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Hi Kunal17,

    This pods thing looks like a great idea. I’m going to look into it and will send you a message once I’ve checked it out.

    Jes

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Does anyone know how to add the page plugin to the list of requested features?

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Totally clear. Thank you so much!

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    @r-a-y,

    Thanks for this information. It was a manual signup.

    I like what you’ve suggested and plan to use the code in my bp-custom file.

    But what did you mean by this: “Then I edited the template files mentioned above with the new function call – bp_send_message_to_friend_button().”?

    What exactly did you add to the templates, and which templates were you referring to?

    Much, much appreciated.

    Thx

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Yes. Actually, I found a WP plugin called Twitconnect; not sure if it works on BP yet, I may have to check it out.

    Also, http://twitterfic.com, which is included in the BP showcase, has this feature working–again, not sure how.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Are there any updates on this plugin? If Nicola’s too busy, perhaps a few other people should take a look at it.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Hi Jeff,

    It looks like what you’ve suggested.

    Jessica

    R-a-y, I’ll check it out.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    I made the changes and there is still no buddybar. The thing is, the user avatar and name translate over from BP. Is there a loader of some kind we can use?

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Okay, still no luck! Can anyone help us get the buddybar added to the forums page? I am currently using the search/login bar, but really need the buddybar to be included.

    Based on the help posted, here’s what I’ve done:

    1. Added this code to the beginning of the bb-config.php file (I have WPMU installed at the root):

    require_once( $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . ‘/wp-blog-header.php’ );

    2. Added this code to the bbPress footer (before the closing /html tag):

    <?php wp_footer() ?>

    3. Added this code to the bbPress header (before the /head tag):

    <?php wp_head() ?>

    4. Added this code to my bbPress header theme:

    <div id=”search-login-bar”>

    <?php bp_search_form() ?>

    <?php bp_login_bar() ?>

    <div class=”clear”></div>

    </div>

    The result: I am getting a white space above the bbPress header where the bar should be and the login bar is showing up in that space. But there is no CSS flowing (I changed the buddybar color) and I don’t see any of the buddybar menu items.

    Hope this helps those who are newly joining the conversation.

    My forums are posted at: http://the-suitespot.com/forums

    Thanks! :)

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    You’re welcome. Don’t forget to change the status to resolved. Helps everyone to know which questions still need answering. :)

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Whatever theme you want to be the default for your blogs needs to be put in the ‘default’ folder in the wp-content > themes.

    If you want to use the buddypress home theme for the blogs copy it (with your customizations) into the default folder. The folder needs to stay named Default. When WPMU/BP creates a blog, it will use whatever the Default theme is.

    All the best to you!

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Just checking in again to see if I can get some help with this.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    @Jeff,

    I am still having trouble. Didn’t want to keep reminding you; there are other people on the board who need help also.

    But yes, I am still trying to get this resolved.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Anyone?

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    Anyone?

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    @Jsammon512,

    In other instances of seeing this error, the error is on the FB application side. Your best bet is to double check the URLs you’ve entered over there. Look carefully at the Settings section in your application.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    No worries. Just be sure to set the status to resolved, if you can.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    @Lriggle,

    To add Forums to the navigation menu, here’s a basic workaround:

    Go to header.php and find the section where the rest of the navigation is (it should start with this code:

    <ul id="nav">

    Add the code below (customized for your site) along with the other navigation links:

    <li><a href="URL of FORUM LOCATION" title="Forums">Forums</a></li>

    This code needs to be between the

    <ul>

    and

    </ul>

    tags to work.

    Also, remember that the navigation items are in a specific order, so put the link to the forums where you want them located. In other words, if you want the forums after the Home button, make space and put it there; if you want it after the Members button, make space and put it there. You can tell what each navigation does by the slug (e.g., BP_MEMBERS_SLUG is the Members button).

    Hope this helps.

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    @Burtadsit,

    Thanks. Just trying to be helpful. You guys sure helped me!!!

    Avatar of Jfcarter
    jfcarter
    Participant

    @jfcarter

    I believe it’s in bp-core-templatetags.php. You’d have to scroll through the file to check. It’s located in the bp-core folder, also.

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 156 total)