Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Group Email Notifications are getting queued, but nothing is getting sent

  • Avatar of nickharambee
    nickharambee
    Participant

    @nickharambee

    Hi,

    I have posted a support ‘ticket’ on the WordPress page for the Buddypress Group Email Subscription plugin here, but as I’m not sure what the timeframe is for a response there, I thought I’d post a topic here in case others have experienced this issue and can offer any advice. It’s the last major issue preventing me from publishing my website, so I’d be glad of any help.

    I have enabled the Group Email Notification plugin, and checked that all items for daily digests are correctly showing up in [site URL]/?sum=1, but no daily digests are getting sent to users.

    I am not sure if the issue is to do with the plugin or my server. Instant notifications appear to be being sent out OK (at least I have been receiving them). I haven’t tested any other options (e.g. weekly digests).

    Any troubleshooting advice would be most welcome!

    Thanks,

    Nick

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Avatar of nickharambee
    nickharambee
    Participant

    @nickharambee

    AN UPDATE:

    I followed the advice of hughes.chad in this support thread and I managed to successfully manually trigger a Daily Digest email, and confirmed that all emails had been removed from the Digest queue visible in ?sum=1.

    I tried again to send a digest without manually triggering it, and no digest was sent at the time it was supposed to be sent.

    I then added:

    `define( ‘ALTERNATE_WP_CRON’, true );`

    to wp-config.php, as suggested by Boone Gorges in the thread I have linked to, but again no automated Daily Digests were sent.

    So it seems that I have narrowed the issue down to the triggering of wp-cron.php.

    On the last attempt to check what was in ?sum=1 the URL changed to ?sum=1&doing_wp_cron=1340741443.4746210575103759765625, suggesting it was trying to activate the cron_job.

    What else can I try to get this working?

    Thanks,

    Nick

Viewing 1 replies (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.