Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

“My Account” in adminbar just disappeared.. ?

  • Avatar of Seppolaatle112
    seppolaatle112
    Participant

    @seppolaatle112

    Ok, this one is some kind of hard for me to understand, but maybe someone in here has a solution for me. “My Account” in the BP-adminbar just disappeared, like it was just going on holiday without telling me. :(

    When I\’m in administration-area of my blog I still get the “My account” in the adminbar, but when viewing something in the home & bp-theme the “My account-menu” disappears. I still have My Blogs and Messages. – only the My Account Meny disappears.

    I’we tried to activate english language, I’we tried to use to original bp-themes. I am running wpmu 2.7.1, and Buddypress 1. I do not have any idea what might happened when this menu went on holiday. What I did was just surfing the site, I did not even have ftp open.

    I cant fint anything in the errorlog eighter. Did anyone of you guys have this problem,? and maybe a soultion for it?

    Thanks in advance! :)

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of Seppolaatle112
    seppolaatle112
    Participant

    @seppolaatle112

    Ok, I just managed to fint out that everything went back to normal as soon as I deleted the TwitterToWire 1.1 plugin witch I found somewhere in the forums here. I’m writing this post because I want to update status to resolved. :)

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Thanks for the heads up!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘“My Account” in adminbar just disappeared.. ?’ is closed to new replies.