Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Name problems at registration

  • Avatar of Plrk
    plrk
    Participant

    @plrk

    I have a peculiar problem: I signed up a test user and named it something. Oddly enough, the name wasn’t saved. Oh well, I thought, and entered it by editing my profile.

    Then I signed up another user. This time the name showed up! Only it wasn’t the name I had in mind for that user – it was the name I had entered for the previous user, where the name hadn’t been saved!

    Strange, I thought, and tried again. Only to see the same thing happen again. When I register, I get the name of the previous registrant, and the name I enter is saved for the next person who registers.

    It keeps happening when I register some more.

    Any ideas?

    I’m running:

    * WordPress MU 2.7.1

    * BuddyPress 1.0.1

    * Twitter for WordPress 1.9.4

    * Community Blogs 0.42

    * WordPress.com Stats 1.4

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    This is a known issue with 1.0.1. It relates to the switch from sessions to cookies in the bp core. I do believe it’s fixed in trunk.

    Avatar of Plrk
    plrk
    Participant

    @plrk

    I see. I was just about to add that the previous registrant’s name is only used if I register again using the same browser; when I register in another browser (without the associated cookies) I simply get an empty field.

    Is there any ETA on 1.0.2, then?

    Avatar of Burt Adsit
    Burt Adsit
    Participant

    @burtadsit

    Yep plrk that is the exact issue. ETA is ‘soon’. :)

    Avatar of Plrk
    plrk
    Participant

    @plrk

    “Soon” is good enough for me.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.