Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

New topics showing in more than one forum

  • Avatar of zillabuggs
    zillabuggs
    Participant

    @zillabuggs

    Using WP3.4.1 and BP1.6.1
    I’m having a problem with two particular forums on my groups page. When a new topic is created in the cat lovers forum, it also shows in the in memory forum (not in activity though), but when you click on the topic header in the in memory group, it opens up the topic in the cat lovers group (if you know what I mean). However, a topic posted a couple of weeks ago in the in memory forum showed up in the cat lovers forum. When you click on the topic in the in memory group, it open up the topic in the cat lovers forum. I’m finding it confusing. It doesn’t happen with the other two groups that are set up. Anyone any ideas please?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Avatar of zillabuggs
    zillabuggs
    Participant

    @zillabuggs

    Still looking for some help please.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @zillabuggs first time I heard about this issue in the Group Forums. Is bbPress plugin (Sitewide Forums) also activated? WP/BP versions? What theme are you using? What plugins are activated in your installation?

    Avatar of zillabuggs
    zillabuggs
    Participant

    @zillabuggs

    Sitewide forums are not activated. WP 3.4.1. BP 1.6.1.
    Theme – twentyeleven
    Plugins:
    Backupwordpress
    BP Better pagination
    BP template pack
    Theme my login
    Wordpress importer
    WP user control
    Exclude pages from navigation

    Avatar of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    I’ve never heard of anything like this, either. Very odd.

    Avatar of zillabuggs
    zillabuggs
    Participant

    @zillabuggs

    Done all the usual deactivating and reactivating. It is also still happening in default theme.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @zillabuggs to troubleshoot further, is this a new install or was it upgraded from BP 1.5+? If it was upgraded, was it working properly before the upgrade? Are you on single install or Multisite? If multisite, is BP activated in main site or secondary site?

    Avatar of zillabuggs
    zillabuggs
    Participant

    @zillabuggs

    @mercime this was a fresh install, because I had problems after upgrading to WP 3.4.1 so I decided to start afresh. It is a single install. The only thing I did was import my backed up database, if that’s any help.

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Sounds like the DB import might have affected something.

    Can you try using a fresh DB? Try creating a few new groups and group forums and see if you can duplicate the issue.

    Avatar of zillabuggs
    zillabuggs
    Participant

    @zillabuggs

    @r-a-y If I set up another database and the problem is no longer there, I presume I won’t be able to keep the groups and topics I already have? if you want to have a look http://justcatchat.com is my site.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    If you saved database before upgrading, then install the WP/BP versions you had working with that DB and import the database to the installation. Then deactivate all plugins except BuddyPress and change to Twenty Eleven theme before upgrading WP/BP to current versions. Activate bp-default theme after the upgrade and check everthing is working before activating plugins (which you should check if compatible with latest BP/WP versions before activating).

    If you only saved database after the upgrade, then that’s a different story. I do hope you backed up DB before upgrading.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.