Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

not getting emails when registering

  • Avatar of whughes
    whughes
    Participant

    @whughes

    Hello I am trying to get buddypress 1.7 working on wordpress 3.5.1 but seem to be stuck, when a new user tries to sign up they do not receive an email with the activation code. I have followed some suggested steps and got the configure smtp plugin working but still dont get email when someone tries to sign up. Any help would be greatly appreciated.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Did you try sending a test email in the SMTP plugin to ensure email is working?

    Avatar of whughes
    whughes
    Participant

    @whughes

    Thank you for the reply, Yes I do get the test emails from the configure smtp plugin.

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Got a link that we can try to register at?

    Avatar of whughes
    whughes
    Participant

    @whughes

    I wish there was but it is running off a local server and is planned to eventually be a company intranet so unfortunately I don’t believe there is a way to reach from outside.

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Deactivate BuddyPress and BP plugins then check if users can receive activation email.

    Avatar of whughes
    whughes
    Participant

    @whughes

    Yes with buddypress deactivated if someone tries to register everything seems to work and they do get the email. Any suggestions?

    Avatar of whughes
    whughes
    Participant

    @whughes

    The more I play with it I am beginning to think it is not an issue with email and more of a problem with the “complete sign up” button not working right. Thank you in advance if anyone has ideas for that problem.

    Avatar of frengo70
    frengo70
    Participant

    @frengo70

    hello
    I have the same problem
    I have deactivated bb and I receive the classic mail (user and admin)
    With bb I don’t receive any mail or notification.

    I add that the new user exist is created but if I try to login in with it the message is
    ERROR: Your account has not been activated. Check your email for the activation link.

    Avatar of narayanan1
    narayanan1
    Participant

    @narayanan1

    Hi there – I am having the exact same problem – was this solved ?

    Anyone ?

    thanks a lot.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.