Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Please Help Fix Bugs for 1.0.4

  • Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    Here’s a list of bugs that need to be fixed up for 1.0.4.

    I’d really appreciate anyone that can help out with fixes for the bugs that don’t already have patches. If you know how to submit a patch, that would be ideal. If you don’t know how to, then a text file with the changes that are needed attached to a comment would also work.

    Even if you can’t submit a fix, any comments that help towards a fix would help a great deal.

    Cheers.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Avatar of Mohit Kumar
    Mohit Kumar
    Participant

    @mohitkr05

    First of all Thanks for a great work ANDY…

    I will definitely try to help out as much as i can..

    Cheers

    Avatar of danbpfr
    danbpfr
    Participant

    @chouf1

    wpmu 2.8.1

    bp 1.0.3 trunk version

    bbpress 1.0.1

    here is my bug list. I read the trac message mentionned above and made my own change. Anyway all i listed here is already not working.

    I suggest you go to the site and terst yourself (it’s a test site straigth out of the box)

    May this help.

    Group page – main content

    http://buddypress-fr.net/bpdemo/groups/groupe-de-tests/home/

    Topic list is showing well.

    This is a link from one of the topic. When click on it, it brings me to the homepage.

    http://buddypress-fr.net/bpdemo/groups/groupe-de-tests/forum/topic/25

    Same thing with the “view all topics” link

    http://buddypress-fr.net/bpdemo/groups/groupe-de-tests/forum

    Group page – Forum button

    http://buddypress-fr.net/bpdemo/groups/groupe-de-tests/group-forum/

    Menu is ok, but when i click on “forum”, the right col “main content” becames blank.

    The admin bar disapear also

    Group page – Wire

    http://buddypress-fr.net/bpdemo/groups/groupe-de-tests/group-wire/

    “view all” brings me to the homepage

    Group page – create a group

    http://buddypress-fr.net/bpdemo/members/admin/groups/create/step/group-details

    The 4 menu options (details, settings,…)in maincontent are no more translated

    After the group is created, when i go to the new group admin, the options are translated.

    on step 2, the forum option is deactivated.

    The permanent warning message about configuration is not necessary for ordinary user, because they can’t never install bbPress, even if they are blog admin or there own group forum master.

    Anyway, this means to create a group first, then finish the whole register process, saving and to come back to the group to activate the forum. Not sure if this is a bug, but it’s anoying.

    Once the group is created, the forum option is not appearing at all.

    Group page – wire

    unable to create a message. When posting, i flip to the homepage without any error message.

    Group page – change group avatar

    This is impossible ! I load a new image, loader is turning a little, and… nothing happens.

    *****

    I uploaded the 1.0.3 latest release version and changed the whole bp-theme/group folder from trunk to latest release.

    Now, i can change group avatar.

    Also, can you explain me the difference between the two folder, the trunk version has a very different content.

    Avatar of John James Jacoby
    John James Jacoby
    Keymaster

    @johnjamesjacoby

    Andy when submitting patches, is it easier for you if we work off of the trunk version, or the 1.0.3 tagged version?

    Avatar of Rohan Kapoor
    Rohan Kapoor
    Participant

    @rohan_kapoor

    It would make sense to me if we were working off of the trunk version because it would implement the patches made, right? Let Andy answer too.

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    Please work from the 1.0 branch, or 1.0.3 when creating patches for 1.0.4

    Avatar of benfremer
    benfremer
    Participant

    @benfremer

    Upgrading BP via auto-FTP from 1.0.1 to 1.0.3 (after successfully upgrading to MU 2.8.2 the same way) like made it so I couldn’t re-enable BP components afterwards…I’m just reloading it all from scratch for speed at this point.

    Is there some tutorial somewhere in how and where (like URL’s to submit stuff to) to be useful and pitch-in?

    Thanks,

    Ben

    Avatar of Peterverkooijen
    peterverkooijen
    Participant

    @peterverkooijen

    The members, groups and blogs sections have these menus:

    <div class="content-header">
    <ul class="content-header-nav">
    <?php bp_blogs_blog_tabs() ?>
    </ul>
    </div>

    But unlike menus in other sections, the function bp_blogs_blog_tabs already includes the ul tags. To be able to use another style navigation in my template I had to put a function bp_blogs_blog_tabs_minus_ul in bp_custom.php.

    Not sure if this counts as a bug or where to post it. I tried the report-a-bug button, but couldn’t get access.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.