Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Register.php broken; users can't register

  • Hello all,

    I am implementing buddypress 1.2.3 with WordPress 2.9.2 on my site, http://wehateidol.com

    Everything works fine, except for register.php — when users fill out the basic info and click the “Complete Sign Up” button, nothing happens. They’re not redirected, and their info is not saved.

    Can anyone please shed some light on this for me? I’ve tried everything, including fresh installs of wordpress and buddypress. It has to be something simple that I’m missing, right?!

    Thank you

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Just tried registering on your site and it works.

    Received activation email and was able to login and post an activity update.

    Don’t see any errors or problems.

    Ray,

    I’ve tried on two of my machines, using both the latest versions of Firefox and Explorer. When I click the “complete sign up” button, absolutely nothing happens. The page refreshes itself, and the info I previously typed in is gone.

    http://wehateidol.com/register

    I also had a few friends try it, and it didn’t work for them either. I’d love to know what you did to make it work.

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    I didn’t do anything.

    I filled out all the fields, then hit “Complete Signup”.

    Then, I activated my user account.

    Users have to activate their account via email after registration before they can even login.

    Ray, I understand that. But when we are all trying it, the email is not even getting sent and there’s no account to activate, because it’s not getting created. When you hit “complete sign up” the same registration page just refreshes itself.

    Again, I know it’s not just my computer because I’ve had friends try it as well – with the same problem.

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    So you can’t even get past the registration page? A little odd how I can register and you and your friends can’t…

    Try deleting your cache and cookies perhaps?

    Correct. We can not get past the registration page. I find it incredibly odd that you can, and the 10 of us can not. I’ve cleared the cache, but that doesn’t matter because I have tried from multiple computers. I also have friends trying from multiple states in the USA. I’ve also tried from my iPhone. Not one of us can get past the initial registration page because it refreshes itself.

    I just did a fresh install of Buddypress up on another WordPress blog that is running 2.9.1 and we are having the exact same problem.

    Can anyone shed any light on this odd behavior?

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    Silly question… you filled out all the fields on the register page correctly?

    lol. Yes, Ray. We did. If the passwords don’t match, we do get the message that they don’t match. It’s incredibly unusual.

    Avatar of garyditsch
    garyditsch
    Participant

    @garyditsch

    I’m actually having the same problem? I go through the registration form, submit the form and it gives me a confirmation page. But there are no emails being sent to confirm the registration? I have tried several different email addresses for this. http://www.activelexington.com is the site if you’d like to try it and see if it’s working for you?

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    @garyditsch

    Your problem isn’t related to Jill’s.

    Are you using BlueHost as your web hosting provider? If so, read this FAQ:

    http://buddypress.org/forums/topic/faq-how-to-code-snippets-and-solutions#post-45772

    Avatar of garyditsch
    garyditsch
    Participant

    @garyditsch

    @r-a-y thanks that was it!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.