Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Reply not working on activities page

  • Avatar of Ham Radio
    Ham Radio
    Participant

    @ham-radio

    Hi Everyone!!
    It just started all of a sudden. It has been working just fine for about 4-5 days but now on the activities page, when I click on reply, it reloads the page, or nothing happens at all. My Buddypress installations has been working just fine, and it started all of a sudden. No plugins have updated, no changes to the theme, nothing. It’s really odd cause it was fine last night, then it was like that this morning, then it worked fine again, and now it isn’t. Any ideas? Oh, and I am using the latest version of Buddypress and WordPress. Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @ham-radio did you install/activate a theme or a plugin recently? Where are you hosted?

    Avatar of Ham Radio
    Ham Radio
    Participant

    @ham-radio

    I installed and ran backWPup which is a very popular plugin, but I deactivated it this morning when I couldn’t reply to anything anymore, but it didn’t have an effect. I have been using the same theme for a week, and earlier today I uninstalled multiple plugins. It has has gone off and on 3 times today. One hour I can click reply, then next hour I can’t. The site worked great for about a week, then it just started acting up. When I click on the reply button, it sends me to this link: webiste/?ac=792/#ac-form-792 The number change depending on what post I am replying too.

    I am hosed at JustHost, which is a sister company to BlueHost.

    Avatar of Ham Radio
    Ham Radio
    Participant

    @ham-radio

    Does anybody have any ideas? It worked just fine all day today, but then stopped working again a few minutes ago. This is really annoying for my users. Any help would be very much appreciated

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == I am hosed at JustHost ==
    Sorry, never had the opportunity to use the hosting there.

    == It worked just fine all day today, but then stopped working again a few minutes ago. ==
    Have you checked your error logs? Do you know if your hosting support BuddyPress? Have you contacted webhost tech support about the issues and checked if anything’s been changed in your server and when? Have you tried deactivating other plugins and see if issue arises again?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.