Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[Resolved] My forum is gone

  • I’m using BP 1.5.1, I didn’t have problem until days ago, but now, all the forum posts are gone.. I’m surprised.. what is going? The forums and posts are in the table, there are no expiration configuration, but BP doesn’t show the forums.. You can see here: http://www.forumimobiliario.com.br/forums/ .. can you help me?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == I’m using BP 1.5.1, I didn’t have problem until days ago ==
    Did you just upgrade and/or install a new theme or plugin recently?
    Did you go through the Installation Wizard?
    Have you gone to dashboard menu BuddyPress > Forums > Forums for Groups – and clicked on Use Existing Installation?

    Hello mercime, thank you for your assistence..

    No, I didn’t make any upgrade in this month.. nor installed a new plugin.. My forums worked good before..

    But I have some changes because my site was hacked, and this affected the Buddypress default theme: all my index.php files receive a malicious code.

    I cleaned all files, changed my passwords, etc… When I saw the problem with the forums (today) I reinstalled all Buddypress files.. but the forum doesn’t work.

    I used Installation Wizard when installed Buddypress.. Any idea?

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    In the WP admin dashboard, try navigating to “BuddyPress > Forums”.

    Under “Forums for Groups”, try clicking on “Install Group Forums”. If you don’t see that, click on “Uninstall group forums”, then you should see the Install Group Forums button, click on that button.

    Next, under “BuddyPress > Components”, make sure that “Discussion Forums” is checked.

    If that doesn’t work, it could be a database problem. Try logging into phpMyAdmin and repairing your tables.

    Also make sure that the following tables exist and have data populated in them:

    * wp_bb_forums
    * wp_bb_meta
    * wp_bb_posts
    * wp_bb_terms
    * wp_bb_term_relationships
    * wp_bb_term_taxonomy
    * wp_bb_topics

    After long time and many tests, I found the problem: when my site was hacked, I changed all passwords… all? No! I forgot a password in bb-config.php.. (holy shit..!). I erased the old user then bbpres can not connect to database.. The system doesn’t says nothing for me, no error message, no blank page.. just doesn’t shows my foruns… rs.. I really sorry about this.. thank you..

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    No worries. Glad you you resolved this on your own :-)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.