Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Update to 1.2.3

  • Avatar of idotter
    idotter
    Participant

    @idotter

    I just updated BP to 1.2.3 (with WP MU 2.9.2) and got this Fatal error:

    Fatal error: Call to undefined function bp_core_new_subnav_item() in /home/httpd/vhosts/connect.idotter.ch/httpdocs/wp-content/plugins/simple_buddypress_profile_privacy/simple-buddypress-privacy.php on line 368

    Please help

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Avatar of rich! @ etiviti
    rich! @ etiviti
    Participant

    @nuprn1

    always disable plugins before upgrading (best bet is to remove that plugin and add it back after completing the BP upgrade)

    Avatar of idotter
    idotter
    Participant

    @idotter

    ok, i did so … seems to work … but not testet it

    Avatar of berryblanton
    berryblanton
    Member

    @berryblanton

    Upgraded from 1.2.2.1 to 1.2.3 I got 404s on all my member’s pages. Reinstalled 1.2.2.1 and everything back to normal. I tried this twice.

    Avatar of berryblanton
    berryblanton
    Member

    @berryblanton

    UPDATE

    After commenting out ROOT PROFILES in my config 1.2.3, profiles did not return 404s

    define ( ‘BP_ENABLE_ROOT_PROFILES’, true );

    Re-enabling ROOT PROFILES caused 404s again.

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    Who is the author of the “simple_buddypress_profile_privacy” plugin? They need to update their plugin so it doesn’t die if BuddyPress is disabled:

    http://codex.buddypress.org/how-to-guides/checking-buddypress-is-active/

    Avatar of Andy Peatling
    Andy Peatling
    Keymaster

    @apeatling

    @berryblanton Please try deleting and re-downloading 1.2.3 again. There was a small bug with root profiles, but I updated it pretty quickly after putting it on the repo, so it wasn’t worth re-tagging.

    Avatar of berryblanton
    berryblanton
    Member

    @berryblanton

    Working fine now. Thanks, Andy!

    Avatar of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    @andy

    The author of the plugin is M:

    http://buddypress.org/developers/wpsec/

    Avatar of 3sixty
    3sixty
    Participant

    @3sixty

    paging @wpsec

    :)

    Avatar of jpittssr
    jpittssr
    Participant

    @jpittssr

    If this helps anyone. I installed 1.2.3 with wp 2.9.2 in this order.

    Backed up my database

    Deactivated ALL buddypress add-ons

    Set all folder permissions to 777

    auto upgrade

    activate

    activate add-ons

    Everything works perfect.

    Set folder permission back

    Ed

    Avatar of gian-ava
    gian-ava
    Participant

    @gian-ava

    After the update, the member’s avatars are not recognized anymore. Does anybody else encounter this?

    And how to fix it?

    I checked and the phisical avatars are in wp-content/uploads.

    Any help?

    Avatar of gian-ava
    gian-ava
    Participant

    @gian-ava

    …and the groups avatars as well!

    Avatar of idotter
    idotter
    Participant

    @idotter

    I also have problems with various avatars

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.