Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

  • ajdinb
    Participant

    @ajdinb


    ajdinb
    Participant

    @ajdinb

    Found this bug tracker post: Ticket #2317 (closed defect: fixed) (https://trac.buddypress.org/ticket/2317). It might not be fixed now. Has anyone experienced the same issue. My WP3.0 is network enabled.


    ajdinb
    Participant

    @ajdinb

    I just installed a test WP3.+BP1.2.5 and get the same error on Avatar upload, Group Docs Plugin etc.
    Advice from above “Then change bp-core-avatars.php line 389:” there is nothing like it on that line. I searched for “WP_CONTENT_DIR ” but again found nothing.


    ajdinb
    Participant

    @ajdinb

    I’m also available to test so let me know when beta is out. I’m testing MediaWiki WPMU SSO plugin and also found this https://wordpress.org/extend/plugins/wiki-append/. Having a group wiki is something I was looking at and I’m glad to see this one. My initial idea was to create a NameSpace in MediaWiki for each group. Of course there is user permissions issue.


    ajdinb
    Participant

    @ajdinb

    Just an update. I’m using LDAP Authentication Plug-in; Plugin URI: http://wpmuldap.frozenpc.net

    I found that if I add a user first via WPMU admin CP then permissions work OK. However if the user is created on first login attempt the the issue occurs. I’ve reported this at the plugins site but no reply so far.

    http://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=2909982&group_id=196841&atid=959074

    There seam to be other LDAP plugins (https://wordpress.org/extend/plugins/simple-ldap-login/ and https://wordpress.org/extend/plugins/simple-ldap-authentication/) which I did not try.


    ajdinb
    Participant

    @ajdinb

    Re; forum. I had bbpress already installed and pointed buddypress to bb-config.php. After doing the upgrade to 1.1.3 buddypress lost that information and was looking for the forum in plugins/budypress/bp-forums/. I copied bbpress manually to this folder and things are OK now, I hope.

    =======

    Re: User Rights. I use LDAP and if I add LDAP users via Admin area, changing their rights works OK. However if I let a user account be created as soon as the user logins for the first time via LDAP that sets the user lever to Author. When I change this user lever to Editor it goes back to Author after user logs in and attempts to do some editing (blog post/page).

    So I give ldapUser1 Edit rights to blog123. ldapUser1 logs in and goes to edit a page in the blog. ‘Edit this entry’ message shows up. User clicks on it and gets a message ‘You are not allowed to edit this page.’ at the same time user rights reset back to Author.

    This might be a bug with LDAP plugin?! Will test it with WPMU + LDAP only.

    =======

    Re: disabling buddypress. Well that screwed up my whole site :-). Lucky me it was a test one.

    Ajdin


    ajdinb
    Participant

    @ajdinb

    I’m reinstalling WPMU and Buddy. I just found that since the upgrade to 1.1.3 (last night) Forum isn’t working anymore.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Skip to toolbar