Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Profile photo of orebian
    orebian
    Participant

    @orebian

    Hello @djpaul

    Thank you for the reply. I’ve solved that issue.

    May I know is it possible to ‘reset’ the score for Achievements leaderboard? How to reset the # to 0? I was testing a few achievements on my side…

    I tried to delete the achievement I’ve created, but the Leaderboard score still appeared :(

    Please advice.

    Profile photo of orebian
    orebian
    Participant

    @orebian

    hi @djpaul

    Can you help me out with this?

    I installed Achievements 2.3 plugin on my site and would like to know how to have a right sidebar at my Achievements Directory page? Currently the page is full-width.

    I’d like to place the Achievements Leaderboard, Unlocked, Locked, n score on the right sidebar. What code should I place at my childtheme?

    Please help.

    Thank you.

    Profile photo of orebian
    orebian
    Participant

    @orebian

    @mercime: Thank you very much for your support. Appreciate it! :)

    Profile photo of orebian
    orebian
    Participant

    @orebian

    Hello Mercime,

    Thank you for your support. It works!

    I added the shortcode

    to my ‘Forums’ page. At first the forum didn’t show up until I remove the ‘Forums’ as the selected page at “BuddyPress > Pages > Discussion Forums > -None-.

    Is it suppose to look like this — http://www.backpackventure.com/forums/ ?

    Now I’ve a message displayed at the top of WP, ‘The following active BuddyPress Components do not have associated WordPress Pages: Discussion Forums. Repair’

    Guess I just ignore it?

    Please advice.

    Profile photo of orebian
    orebian
    Participant

    @orebian

    Hello,

    It doesn’t work as well. I tried buddypress 1.5.5 on another domain. This time I install WordPress 3.3.2 manually via FileZilla.

    I still encountered the same problem while installing ‘Site Wide Forums’ (bbPress plugin).

    This is my site – http://www.backpackventure.com/

    When I load http://www.backpackventure.com/forums/ , the page says ‘The forums component has not been set up yet.’ (I already setup during the buddypress installation)

    And I get a blank page for the forum I installed – http://www.backpackventure.com/forums/forum/discussion/

    Anyone has the similar problem?

    Please help.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
Skip to toolbar