Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom
  • sorry google translate came on in between this is the english version My hostingprovider helped me out today and now i got bp working.But is there somewhere a tutorial where i can learn somethings about it like ow to work with it.Also i’d like to know after a created an account i get the message […]

  • Mijn hostingprovider hielp me uit vandaag en nu heb ik bp working.But is er ergens een tutorial waar ik kan leren wat over het als ow te werken met it.Also Ik zou graag willen weten na een een account aangemaakt ik het bericht dat te krijgen een activatie mail zal worden verstuurd naar mijn emailadres, […]

  • on your server you must make those directory’s wtitable by clicking somewhere in your controlpanel on permissions or something like that

  • paduy posted an update 6 years ago

    Post something…

  • paduy posted an update 6 years ago

    My hostingprovider helped me out today and now i got bp working.But is there somewhere a tutorial where i can learn somethings about it like ow to work with it.Also i’d like to know after a created an account i get the message that an activation mail will be send to my emailadress but till now (somewhat half an hour)i didn’t recieve anything.Do i…[Read more]

  • paduy posted on the forum topic It doesn't work in the group How-To and Troubleshooting: 6 years ago

    could the main reason be that my hosting provider doesn’t have an linu server but a windows based one.Those htaccess write persmissions do i permit them on the hosting server to?

  • paduy posted on the forum topic It doesn't work in the group How-To and Troubleshooting: 6 years ago

    I didn’t do anything because i am a newby in this matter and don’t want to ruin my site with experimenting with something i don’t know about.I just wonder wyhy the custm links don’t wordk do jou know the reason or reasons for this

  • paduy posted on the forum topic It doesn't work in the group How-To and Troubleshooting: 6 years ago

    I changed them to (/index.php/archives/%post_id%)and this woks and bp doesn’t ask to change them anymore but bp still doesn’t work.I presume that i have to put them to custom like you indicated,but then my browser don’t finf the pages anymore and i get a 404 also.Do you know a way so i can change the […]

  • paduy started the forum topic It doesn't work in the group How-To and Troubleshooting: 6 years ago

    Today i installed bp en bp album+ because i am building a site for my club and want the members to put some pics on it.So i installed bp and the dutch language pack.But when i myself want to create an account i get a 404 and this for everything i want to do in […]

Skip to toolbar