Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • segwayinfo
    Member

    @segwayinfo

    Thanks Andy for the link. I do find it a bit confusing how the current themes are working.

    If I understand it correctly, all the “My Account” pages are defined in the user theme, while they should be, in mine opinion at least, be in the home theme. The reason why I think this, is because it are all pages which aren’t linked to the users blog. Most people probably want to give these pages the same look and feel as the home page.

    For the user themes, I would expect to only find things which are related to the users blog.

    Personally I would like to give my members a selection of themes where they can choose from for their blog, so they can individualize it a bit. As far as I have been able to figure out, that isn’t possible yet.

    When you would have the possibility for members to select a theme for their blog, it would only make more sense to have all those pages like the “My Account” pages in the home theme.

    But that’s just my 2 cents. I would love to read your opinion about it.


    segwayinfo
    Member

    @segwayinfo

    Thanks jvinch for the info


    segwayinfo
    Member

    @segwayinfo

    Don’t ask me how it’s possible, but I got it working.

    I have done a clean install of WPMU 2.6.5, checked that I could add a picture to a post and that worked, as it did before.

    Upgraded to the latest trunk version of WPMU 2.7, upgraded the database, checked again and it’s still working. I have no clue how it’s possible.

    The only difference is that I now used firefox for the installation and the first blog post, instead of using Safari. I can’t imagine that is the reason of the problem, but for the moment I’m a happy man.


    segwayinfo
    Member

    @segwayinfo

    I can’t say that it’s running slow. But I do have issues with uploading media.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Skip to toolbar