Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

bad admin bar links in bp 1.5

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Profile photo of digitalhytop
    DigitalHytop
    Member

    @digitalhytop

    I’m having this same issue. It only happens on a sub-site in my multi-site config. It seems it is dragging the slug from one of my old posts into the URL being populated in the secondary site’s admin bar. And it isn’t on every option in the bar either. Every link under “My Account”, top level on “My Sites” and everything under “Notifications” dropdowns.

    Profile photo of kandombe
    kandombe
    Member

    @kandombe

    i made a test deactivate all plugins, and making different configs in domain mapping but, dont find a solution
    :S

    Profile photo of wchaudry
    wchaudry
    Member

    @wchaudry

    I am having a similar problem … the settings links are not working on the menu bar or from within the page. Any ideas?

    Profile photo of kandombe
    kandombe
    Member

    @kandombe

    any idea for a solution?

    Profile photo of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    We saw this in an early beta release, but no-one could recreate it. Are you all using domain mapping? Can you all share some more information about your WordPress, what plugins you have, version numbers, etc

    Profile photo of Paul Gibbs
    Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    Also:

    Are you using subdirectory or subdomain multisite configuration?
    Do any of you have any widgets or use short codes on the pages that cause the invalid links in the admin bar?
    Are the bad admin bar links consistent across all pages and posts on your site, or does it only shown on a few? If so, which?

    Profile photo of kandombe
    kandombe
    Member

    @kandombe

    hi paul, give me your email, and I make a user on a test site with the issu

    this is the site http://software-p2p.kandombe.com/

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    I suggest setting a test user account and providing the test username and password here.

    Profile photo of Boone Gorges
    Boone Gorges
    Keymaster

    @boonebgorges

    I may have stumbled upon the problem. It appears only to be happening on the non-root-blog. Follow https://buddypress.trac.wordpress.org/ticket/3622#comment:3 for details.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘bad admin bar links in bp 1.5’ is closed to new replies.
Skip to toolbar