Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BP installed, but “groups” “login” “create account” tabs/links give error message; plus other concer

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    == i can’t seem to get the “groups” page and profiles running. ==

    @gospelcast looks like you’ve fixed your profiles issue http://gospelcast.org/members/patricksan/profile/

    As for the groups page,
    – check if groups directory and files were uploaded within wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/bp-default/
    – also go to dashboard menu BuddyPress > Components and double-check if you have not disabled groups component. Re-Save page if you have activated groups component.
    – go to BuddyPress > Pages and double-check if you have a Page assigned to your Groups. Re-Save Pages if you have selected Page for Groups.
    – go to Settings > Permalinks and Re-Save permalink structure.
    – for extra measure, re-upload BuddyPress plugin into plugins folder

    @mercime thanks for the response.. would you be willing to do these suggested helps for me? im not really much of a techy guy you see. i am willing to share with you my login info if only you would help me on this concern. connect with me through facebook chat if this is safe to do then, am online now at http://facebook.com/patrick.san

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    @gospelcast Curious why groups link is going to the webhost’s error page. Deactivate all plugins except BuddyPress. Also.check dashboard menu BuddyPress > Pages if your Groups is associated with a Page selected then click save.

    Profile photo of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    Although naturally it’s Mercims decision to help in any way she would like, please bear in mind that this is a volunteer help and support forum, and asking for people to do work for free is sometimes asking a bit too much :)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘BP installed, but “groups” “login” “create account” tabs/links give error message; plus other concer’ is closed to new replies.
Skip to toolbar