Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress 7.2.0

Viewing 17 replies - 1 through 17 (of 17 total)

  • djsteveb
    Participant

    @djsteveb

    getting some error logs eg:
    [21-Feb-2021 17:56:31 UTC] PHP Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /wp-content/plugins/buddypress/bp-templates/bp-nouveau/includes/functions.php on line 725
    [21-Feb-2021 17:56:31 UTC] PHP Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /wp-content/plugins/buddypress/bp-templates/bp-nouveau/includes/functions.php on line 726
    [21-Feb-2021 17:56:31 UTC] PHP Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /wp-content/plugins/buddypress/bp-templates/bp-nouveau/includes/functions.php on line 725
    [21-Feb-2021 17:56:31 UTC] PHP Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, null given in /wp-content/plugins/buddypress/bp-templates/bp-nouveau/includes/functions.php on line 726

    thinking this is latest bp issue?
    causing missing buttons for profile navigation –
    ie on profile page -have no buttons to navigate to groups and activity and such, – these things connected?


    Mathieu Viet
    Moderator

    @imath

    Hi @djsteveb,

    I have doubt 7.2.0 caused this issue. As the file you’re referring to was lastly modified 11 months ago.

    The function bp_nouveau_sanitize_nav_order() is used to sanitize navigation slugs. I’d advise you to launch the customizer, activate the BuddyPress Nouveau > Member navigation Panel and edit the navigation order using the drag/drop control and then save your edits to see if it’s fixing the issue. See the screenshot below:

    Customize Member navigation screenshot


    Alejandro Breto Peña
    Participant

    @abreto

    hello i hva e alitt`le problem and is the follow:
    I intall the lasted version of wordpress and then i intsall the lasted version of buddy press and when i go to tool bar menu for user i recive Error 404 page not found
    some can help me


    meysam1bayat
    Participant

    @meysam1bayat

    Hello
    I have a WordPress site that has become a social network with BodyPress

    On this site, people can post and publish photos after registration

    I want the administrator to view and approve any photos or posts before they are published

    Can such a thing be done?

    Thankful


    Alejandro Breto Peña
    Participant

    @abreto

    go to the support page in here and enter to the 5th topic there are some post for what you are looking for

    now that i see was you the one that create the topic sorry


    meysam1bayat
    Participant

    @meysam1bayat

    I’m sorry I did not understand
    Which section?
    Give more detailed advice if possible


    contemplate
    Participant

    @contemplate

    I’m seeing this error on multiple client sites over the last few days since updating Buddypress.

    22-Feb-2021 05:50:53 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Error: Class ‘Scaffold_Command’ not found in /public_html/wp-content/plugins/buddypress/cli/src/scaffold.php:19
    Stack trace:
    #0 /public_html/wp-content/plugins/buddypress/cli/wp-cli-bp.php(38): require_once()
    #1 /usr/local/cpanel/3rdparty/wp-toolkit/plib/vendor/wp-cli/vendor/wp-cli/wp-cli/php/class-wp-cli.php(254): BuddyPress->Buddypress\CLI\{closure}()
    #2 /public_html/wp-content/plugins/buddypress/cli/wp-cli-bp.php(165): WP_CLI::add_hook(‘before_wp_load’, Object(Closure))
    #3 /public_html/wp-content/plugins/buddypress/class-buddypress.php(522): require(‘/home/members/p…’)
    #4 /public_html/wp-content/plugins/buddypress/class-buddypress.php(125): BuddyPress->includes()
    #5 /public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-loader.php(46): BuddyPress::instance()
    #6 /public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-loader.php(90): buddypress()
    #7 /public_html/wp-settings.php(388): include_once(‘/home/members/p. in /home/members/public_html/wp-content/plugins/buddypress/cli/src/scaffold.php on line 19


    vapvarun
    Participant

    @vapvarun

    @contemplate i was trying to debug but unable to replicate, any steps to replicate above error.


    vapvarun
    Participant

    @vapvarun

    @meysam1bayat We offer a premium BuddyPress Moderation Pro plugin for it, it will allow your to moderate all activate and after admin approval they will be visible. If have any questions contact plugin support link.


    contemplate
    Participant

    @contemplate

    @vaparun I’m not sure of any steps but rather I’m seeing this error in numerous client site error logs over the last few days. I have no idea what’s triggering it.


    Mathieu Viet
    Moderator

    @imath


    contemplate
    Participant

    @contemplate

    Thank you @imath


    natydamele23
    Participant

    @natydamele23

    Hi! its possible that last update broke permalinks? i have to update permalinks all time to dont have 404 page. its so wierd. Thanks you!


    mythoughts
    Participant

    @mythoughts

    Ditto all added buddypress linksreturn 404 error
    David Reese
    mythoughts
    Edit Profile
    Log Out
    Activity
    Profile
    Notifications
    Messages
    Friends
    Groups
    Courses
    Settings
    General
    Email
    Export Data
    Profile
    Group Invites


    Mathieu Viet
    Moderator

    @imath

    Hi I don’t see any reason for this. But 7.2 is not the latest release. We’ve published 7.2.1:

    BuddyPress 7.2.1 Security Release


    mythoughts
    Participant

    @mythoughts

    I am 7.2.1. I just became aware of the issue, so it could have been awhile. I can only imagine the redirect to 404 takes place before buddypress generates the link.


    erotmil
    Participant

    @erotmil

    can’t understand why my buddypress group documents are gone, trying to figire out
    1.how to troubleshoot
    2.check how the link to the documents page is setup it says https://airvacrepair.com/groups/asc-documents/documents/?category=57&order=newest
    there used to be a page full of documents with upload buttons and everything , ?
    the live site was all up to date php 8, divi theme with child theme.
    this airvac site was a duplicate for troubleshooting , when I made it live today, the documents were there now they are gone too, auto updates were off?
    weird?

Viewing 17 replies - 1 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar