Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Google not indexing BuddyPress Forum content

  • Profile photo of cybe001
    cybe001
    Member

    @cybe001

    Hi,
    I have WordPress (3.3.2) and BuddyPress (1.5.5) integrated site. Google indexes all the new pages within minutes of publishing the content except forum content. Even after several days, the forum content is not appearing in Google search.

    How can I fix this issue?

    Following is my site
    http://www.spiceflair.com

    Thanks
    Cybe

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    Which forum content – Group Forums (internal bbPress for BP) or the Sitewide Forums (bbPress plugin)?

    Profile photo of cybe001
    cybe001
    Member

    @cybe001

    I am using Group forums.

    Thanks

    Profile photo of cybe001
    cybe001
    Member

    @cybe001

    I am using Google Site Map plugin to generate sitemap.xml, in this file I am not seeing the group or forum topic links. Is this the issue? Do I need to use a different sitemap generation plugin for Buddypress?

    Profile photo of b1gft
    b1gft
    Participant

    @b1gft

    I am also very interested in this.

    Profile photo of WhiteEagle1985
    WhiteEagle1985
    Participant

    @whiteeagle1985

    I’m also interested in this, as forums will be an important part of my site when I put it up. ;)

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    Per roadmap, BP 1.6 ==> BP Group Forums will be migrated to Sitewide Forums/bbPress 2.1 which is more easily indexed by Google

    Profile photo of Adam
    Adam
    Member

    @golfknob

    Any idea when BP 1.6 will be coming out?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Google not indexing BuddyPress Forum content’ is closed to new replies.
Skip to toolbar