Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Group forum tab is vanished


  • chathuranga
    Participant

    @chathuranga

    I’m using buddypress.1.8.1, bbPress 2.3.2, wordpress-3.5.2 and buddypress default theme.
    When I go to create a group, it is created without any issue.
    But, after that I went to group Admin–>settings just clicked again save settings button.
    As a result of that group forum tab was vanished.
    Since, I’m new to buddypress, I don’t know whether this is a my fault or not.
    Now I’m working on localhost wamp server.
    What could be the problem?

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • @mercime
    Moderator

    @mercime

    @chathuranga What theme are you using? Change to Twenty Twelve theme and check if issue is resolved.


    chathuranga
    Participant

    @chathuranga

    @mercime
    I really appreciate your quick reply.
    Now I’m using buddypress default theme. I changed the theme to Twenty Twelve theme & Twenty Eleven theme and re-installed buddypress and bbpress.
    I tested with these 4 themes(buddypress default theme,Twenty Twelve theme,Twenty Eleven theme, Onecommunity theme),
    but unfortunately same result.
    After resolving this problem, I’m expecting to use Onecommunity theme as the client requirement.

    Thanks


    chathuranga
    Participant

    @chathuranga

    My issue is not resolved yet,I don’t think this is a theme issue, because this is one of main features of buddypress and bbpress plugins. any idea?


    @mercime
    Moderator

    @mercime

    As a result of that group forum tab was vanished.

    @chathuranga Not seeing this issue. Is this a new WP/BP installation or are your group forums created in BP version earlier than 1.6? What other plugins do you have installed?

    I’m using buddypress.1.8.1, bbPress 2.3.2, wordpress-3.5.2 and buddypress default theme.

    have you upgraded to WP 3.6 yet?


    chathuranga
    Participant

    @chathuranga

    @mercime,

    Again, I appreciate for your reply,because at least you sent a reply. But I’m pretty sure you didn’t check this practically.
    Logically anybody can tell as there isn’t any issue. But If you have enough time please check this. I checked this with wordpress 3.6, buddypress.1.8.1, bbPress 2.3.2, result is same. Seems, this forum discussion is wasting my time. Please, close this discussion. When someone open a forum topic, please give a much responsible and valuable answer than this.

    Thanks,
    Chathuranga.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Group forum tab is vanished’ is closed to new replies.
Skip to toolbar