Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[Resolved] comments are not showing – only "replied" in "My Groups"

Viewing 19 replies - 1 through 19 (of 19 total)
  • Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Is anyone able to replicate this?

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    @godavid33 @Tbarnes37 @transmission @k12onos

    I see you encountered and posted about a similar issue. Did you ever manage to resolve it? Are you able to replicate the issue I’m seeing? It’s also manifesting in other streams where private group updates show up. Sorry for tagging you but I’m desperate.

    Profile photo of danbp
    danbp
    Moderator

    @danbp

    @namrons,

    can you provide the theme name please ?
    Private groups activities is not public, until YOU are logged in. As a member of a private group you see those activities.

    If it is not displaying correctly, maybe try to activate 2013 or 2014 theme. Could also be a cookie issue: when you see “my groups” you are on your profile. It is not the same loop as for the group activity, at first. Reviewing your blog settings maybe usefull too. Or seeking for JS errors on the one or other page ?

    Another thing to consider is explained here:
    https://buddypress.org/support/topic/blog-comments-not-appearing-in-activity-stream/

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Thanks for getting back to me @danbp. I’m using the theme “SocialBuddy” mostly but I have tested this on different themes/versions of Buddypress/versions of WordPress as well as different servers – dedicated and shared and the result is the same everywhere so it appears to be a bug.

    I would be curious to know if you could replicate this:

    1) Inside a PRIVATE group add a status update and then comment on this update. (or add a few comments). All good so far.
    2) Now go to “My Groups” feed and you will see your status update as well as the comments. Try comment on any of the comments and see if they post correctly.

    For me these comments only show up once I have refreshed the page.

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Bump…. Can anyone replicate this?

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Anyone? Any help is most appreciated.

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Turns out it’s long standing issue: “Stop using hide_sitewide for privacy purposes” https://buddypress.trac.wordpress.org/ticket/3857

    Any suggested work around in the mean time?

    Profile photo of danbp
    danbp
    Moderator

    @danbp

    Tried all kind of things, i’m unable to reproduce your issue. Anything is appearing correctly, without having to refresh the page.

    If you consider it’s a bug, report it on the trac.

    Profile photo of shanebp
    shanebp
    Moderator

    @shanebp

    Bug confirmed: ticket

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Thanks for confirming the bug @shanebp
    I can also report that the same bug is manifesting in the “My Favorites” and “Mentions” streams in the same way that it does in “My Groups” – only the word “replied” appears.

    Profile photo of shanebp
    shanebp
    Moderator

    @shanebp

    @namrons
    Amend the ticket with the new manifestations.
    Use the same login/pw you use here.
    The core devs may not see this thread.

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    @shanebp I tried but my login is not letting me edit. Please be so kind as to amend it when you get a chance. Many Thanks.

    Profile photo of shanebp
    shanebp
    Moderator

    @shanebp

    Did you try adding a comment rather than editing the ticket?

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Actually, its not even letting me log in. Bizarre.

    Profile photo of shanebp
    shanebp
    Moderator

    @shanebp

    >I can also report that the same bug is manifesting in the “My Favorites” and “Mentions” streams in the same way that it does in “My Groups” – only the word “replied” appears.

    I cannot replicate those issues.

    Re ‘My Groups’: Fixed. Thanks to @r-a-y
    See: https://buddypress.trac.wordpress.org/attachment/ticket/5862/5862.01.patch

    Hopefully it will make it into 2.1

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Thanks @shanebp and thanks @r-a-y Your fix definitely works with latest version of WordPress and Buddypress (tested) but I have a couple of sites with an older WordPress (because some plugins I’m using are not yet compatible with recent WordPress) and this fix does not work there. Any suggestions for a fix with older WordPress?

    Profile photo of danbp
    danbp
    Moderator

    @danbp

    The patch has not much to do with wp.
    Depending of the BP version you use on the old sites, you can use the fix !
    Compare the buddypress-functions.php and if you find a line similar to the one alreadyfixed, you can try to use the patch.

    Aside it could not work, there is nothing to loose to try!

    Profile photo of r-a-y
    r-a-y
    Moderator

    @r-a-y

    @namrons – If you are using the older bp-default theme or a deriviative of the bp-default theme on your other sites, you’ll need to patch bp-default as well.

    I’ve added the fix for the bp-default theme here:
    https://github.com/buddypress/BP-Default/commit/4a06b494195c681252d27ded0c23ba8296322ec0

    Profile photo of namrons
    namrons
    Participant

    @namrons

    Brilliant! That works. Thanks @r-a-y. All resolved now.

Viewing 19 replies - 1 through 19 (of 19 total)
  • The topic ‘[Resolved] comments are not showing – only "replied" in "My Groups"’ is closed to new replies.
Skip to toolbar