Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Migrating buddypress – groups are broken

  • Profile photo of wwwhatsup
    wwwhatsup
    Member

    @wwwhatsup

    I’m migrating a BP install within the same hosting account, so the domain is the different but the mysql is the same. I did a new install just copied over the wp-content folder. BuddyPress Default 1.2.9. Everything seems to work except the groups and profiles are broken – they just give 404s. What am I missing?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Profile photo of wwwhatsup
    wwwhatsup
    Member

    @wwwhatsup

    I do see this https://codex.buddypress.org/getting-started/install-buddypress-on-a-secondary-blog/ and I guess I will have a shot at it later. If I don’t have bp-config.php I just create it inthe buddypress plugin directory, right?

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    https://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL
    https://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

    == If I don’t have bp-config.php I just create it inthe buddypress plugin directory, right? ==
    The internal Forum installation process will automatically generate the “bb-config.php” at root of your install when you go through the process.

    Profile photo of wwwhatsup
    wwwhatsup
    Member

    @wwwhatsup

    Yes, I think you are missing the point. I’ve sucessfully moved wordpress. It’s buddy press that is giving the problem. It’s not wp-config.php but bp-config.php that I don;t appear to have.

    Profile photo of wwwhatsup
    wwwhatsup
    Member

    @wwwhatsup

    Oh Isee, reading the instructions again. It is wp-config .php that I have to edit. Sorry, long night. I’ll try that.

    Profile photo of wwwhatsup
    wwwhatsup
    Member

    @wwwhatsup

    Ah, but section 3 does talk about bp-custom.php – I don’t have that. it seems those instructions are for WPMU anyway.

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    You can create a file, bp-custom.php, post in necessary code and upload to your wp-content/plugins directory

    Profile photo of wwwhatsup
    wwwhatsup
    Member

    @wwwhatsup

    Hmm, still struggling. I tried a global find and replace of the old url with the new one in the mysql – didn’t help. I’ve written to boone asking for help :0

    Profile photo of wwwhatsup
    wwwhatsup
    Member

    @wwwhatsup

    Ah, got it sported. it was just the permalinks needed setting to ‘/%post_id%/%postname%’

    Thanks to Steve bruner for help!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Migrating buddypress – groups are broken’ is closed to new replies.
Skip to toolbar