Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Navigation broken after upgrade


  • Anonymous

    Hi there,

    Upgraded to BuddyPress 1.1 last night and everything seemed to have gone perfectly until I noticed that my navigation no longer works. For example, when I click on Groups, it just simply reloads the front page. It does this for all links to the various sections of the site.

    I did move the themes over as instructed and I am using the BuddyPress 1.1 default theme. What did I miss during upgrade that might cause this problem?

    Thanks!

    Schalk

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

  • Anonymous

    Can someone maybe try it out and let me know if you experience the same problem? http://ossreleasefeed.com

    Thanks,

    Schalk


    chriscarter
    Participant

    @chriscarter

    I am having the same issue. WPMU 2.8.4, BP 1.1. I have BP in a subdomain but the above person does not; same issue, however. The only plugin running is BP. Default theme. The following links are working correctly:

    /blog

    /forums

    The following links are NOT working:

    /members

    /groups

    /blogs

    The links that are not working simply go to the main page. If I try a direct URL, to my inbox for example, I am redirected to the main page.


    chriscarter
    Participant

    @chriscarter


    Jeff Sayre
    Participant

    @jeffsayre

    If you plan on using the new theme architecture, you need to make sure that you have completely deleted the old member-theme subdirectory ( /bp-themes/).


    Anonymous

    Badda Bing, Badda Bang, sugar in the gas tank!, that did the trick, thanks everyone!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Navigation broken after upgrade’ is closed to new replies.
Skip to toolbar