Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

[Resolved] Forum Replies get failure message

  • Profile photo of energynet
    energynet
    Participant

    @energynet

    Whenever anyone attempts to post a reply in any forum they immediately get a failure notice:

    **** Error Message****
    Forbidden

    You don’t have permission to access /groups/nfc-meetings/forum/topic/02-27-2012-governors-office-meeting/ on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    *****

    Even though the reply does actually get posted, the above message pops up when clicking on “post” the reply. The user then has to to go back to the page, and refresh it.

    Is this a bug? I wouldn’t imagine so, or everybody would be upset, or a problem related to my particular installation (am using a bb compatible theme).

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Profile photo of energynet
    energynet
    Participant

    @energynet

    Found the problem after a zillion hours of looking. Its being caused by the “Bullet Proof Security” plugin and its version of the .htaccess file. The below link shows you how to get the missing code that needs to be copied into your “notes” section of BPS and saved. Once this is done, the problem goes away!

    http://www.squidoo.com/wordpress-not-found-error-fix

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    @energynet thank you for bringing this to our attention and for sharing the solution. Cheers :-)

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Forum Replies get failure message’ is closed to new replies.
Skip to toolbar