Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Sidebar and footer don’t appear

  • Profile photo of bofy
    bofy
    Participant

    @bofy

    I’m using WP 3.0, BuddyPress 1.2.4.1, installed first time, on subdomain (http://expo.qp-x.com).
    I am using the BuddyPress themes, with default.css customized.

    The sidebar and the footer don’t appear on Group Forums Directory when I am logged in as “admin”.
    The page is here http://expo.qp-x.com/forums/ but for the logged in regular members is working OK.

    Everything seems to work fine until now, less the appearence of this page.

    What file I have to verify for this problem?

    Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Profile photo of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    Looks like you fixed it already. Sidebar and footer for your Group Forums Directory showing up in FF and even in IE6.

    Profile photo of bofy
    bofy
    Participant

    @bofy

    Thank you mercime for your quick response.

    The sidebar and the footer disappear only when I am logged in as “admin” and not for regular members.

    The problem it’s not visible when you are logged out or logged in as member, but is still present for logged in “admin” (administrator).

    Profile photo of bofy
    bofy
    Participant

    @bofy

    I found out why I couldn’t see the sidebar and the footer.
    One of the plugins were conflicting with BuddyPress.
    I deactivated All In One SEO and now everything works fine.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Sidebar and footer don’t appear’ is closed to new replies.