Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Some activity stream issues

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

  • Varun Dubey
    Participant

    @vapvarun

    @akkoxe check inside the browser console, if you are getting errors. It will help to debug the issue.


    akkoxe
    Participant

    @akkoxe


    r-a-y
    Keymaster

    @r-a-y

    Thanks for the report.

    This looks to be the same as this issue – https://buddypress.org/support/topic/cant-post-in-activity-stream/


    imath
    Moderator

    @imath

    Hi @akkoxe,

    I think your theme is using a custom buddypress/activity/post-form.php template as there are two textarea tags. Can you confirm ?

    The error you get about the undefined message is there because the Nouveau JS Templates are not being included.


    imath
    Moderator

    @imath

    BTW You can fix it by switching back to the Legacy template pack from your BuddyPress Options Administration screen.


    akkoxe
    Participant

    @akkoxe

    Hello. Sorry for the late answer, I checked everything. Before BP 3.0 I used Nouveau as a additional plugin. After the 3.0 update, I deleted it and start use Nouveau in new BP. Now I can not change to default, because I need exactly Novau for my website.

    I do not use any custom forms and pages (I change all files for default). My template is Newspaper. I created a new test wordpres installation for check the issues, and there everything is loaded in the same configuration on new website. I think it is a some issues with files and try to change all files to default (theme, wp, BP), but it is not help.

    So most likely the problem is in the database, may be with a settings (may be it was then I update plugin on 3.0 with additional active Nouveau plugin, but it is not exactly).
    How to reset all settings to default in DB?


    akkoxe
    Participant

    @akkoxe

    UPD

    I installed some plugins on new test wordpress, and activity stop working again.


    akkoxe
    Participant

    @akkoxe

    If user do not login – activity stream is ok, but if user logged in – stream can’t loading. Why?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar