Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

User Groups, Members, Activate, Register pages are not working.

  • Profile photo of arisafurumoto
    arisafurumoto
    Member

    @arisafurumoto

    I just installed buddypress a few days ago and my User Groups, Members, Activate, Register pages are not working.
    I went through the installation wizard, made new pages for Activity Streams, User Groups, Members, Activate, Register and associated them to buddypress components.
    But if I view those pages, they are just newly created empty pages.
    I set buddypress activity template for Activity Streams page, so Activity Streams page is working but other pages are still empty and I don’t see templates for other pages.

    I’m not sure if this is related to the issue, but I had a problem with setting up permalink before.
    I had to include index.php in the permalink and it is working now.
    Also, what I am developing is an internal intranet site.

    Anyway, I have no clue what to do at the moment.
    Any help would be greatly appreciated!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Profile photo of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    == I had to include index.php in the permalink and it is working now. ==

    Yeah. I don’t believe that’s going to work with BuddyPress. See how it was resolved for user with Windows server in this thread without resorting to adding index.php

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘User Groups, Members, Activate, Register pages are not working.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar