Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Users Not Able to Register


  • missbrimichelle
    Participant

    @missbrimichelle

    Recently updated my site to the newest WordPress and Buddypress updates. Everything else seems to work fine but people are not able to register. The register page is there and user is able to fill it out but after hitting submit, it just refreshes the register page and the password section is highlighted. This happens even if a strong password was used. I’ve read previous threads about this who suggested making the subdomain folder title in lowercase. Didn’t work. Also someone suggested adding www. in wordpress url in settings. That kicked me out of the site to where my username and password would no longer work. Had to restore backup to get back into my site.

    Register

    (I have a placeholder page on fabambitious.com currently because of issue)

    Help anyone? I want to launch my site in few days….

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

  • shanebp
    Moderator

    @shanebp

    It looks like you are using PM Pro ?
    Just to test – try deactivating it and see if you can register.
    If you can, then there is some conflict with PM Pro and you need to contact them.

    btw- on your current register page, some fields are not showing up ( ex. birthday ) but the visibility settings are showing up.
    So that is another clue that there are issues with your register page; issues that may be related to ‘people are not able to register’.


    missbrimichelle
    Participant

    @missbrimichelle

    @shanebp Thanks for the suggestion though I have already tried deactivating all plugins including PM Pro. The only difference there has been was to updating Buddypress and WP to the current versions but they should be compatible with each other right?


    shanebp
    Moderator

    @shanebp

    Yes they are compatible, afaik.

    Your preferred theme may not be compatible.
    Did you try switching momentarily to a WP theme like 2017 ?


    missbrimichelle
    Participant

    @missbrimichelle

    @shanebp Thank you. I’e tried that as well. I’m currently using the themify ultra theme. I tried doing this on another site of mine that I’ve not yet updated to the new Buddypress using same theme and updated WP. It works on this site. Could it be a bug with the buddypress update? Is there a way for me to download the previous version of buddypress?


    missbrimichelle
    Participant

    @missbrimichelle

    I’ve also just tried changing the theme to WP 2017. Same issue… I have no idea what else could be wrong. Is there anything else I can do ?


    shanebp
    Moderator

    @shanebp


    alikadievmr
    Participant

    @alikadievmr

    Hi, I have exactly the same problem. tried everything! nothing works, everything works on the new site


    alikadievmr
    Participant

    @alikadievmr

    my website vikings.life WordPress 5.0.3 BuddyPress 4.1.0

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar