Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 26 total)
  • @foxly

    That is great news. Will this include the ability for groups to have their own gallery? Managing files (pdf, etc) as well as images in groups would be great.

    @mercime Thank you, the name change seems to have done the trick :D

    Can somebody from buddypress please look into this. I cannot interact with this site and REALLY need help with some plugins.

    Thank you.

    Hi there

    Any thoughts on this issue? I’ve attached a clip to show the error.

    http://screencast.com/t/dndlJJN8h

    Hi @mercime

    Posting to forums seem to be working, but when I go to my profile to see my list of forum posts, that is blank.

    When I try and post in a group or comment/reply to anything in the activity stream, I get the error “There was an error posting that reply, please try again.”

    Yip, getting tired of all the spam!

    Great news. Thank you.

    TinyMCE is also messing with my wiki editing

    In the WP forums and the wpmu forums the conflict is stated as follows:

    $(“#tabctnr”).tabs is not a function
    [Break on this error] $(‘#tabctnr’).tabs({ fx: { opacity: ‘toggle’ } });

    I this this project is dead though. Not much help from the developer here or on the WP forums…

    @sushkov I cannot see where to pm you :/

    Thank you for your prompt response.

    I am running BuddyPress 1.2.7 on WordPress 3.0.4 and Courseware 0.1.5

    I am successfully running forums in groups.

    bbPress Forums “Activates bbPress forum support within BuddyPress groups or any other custom component.” is enabled.

    I cannot enable forums for any assignments.

    The issue is not that he cronjob is not working. The issue is that my server does not allow for cronjob setup

    I switched to Studio Theme with the same problem

    I have the same problem. The group members and their defined blog roles are also not being exported to the groupblog.

    Good day

    I would really love to continue using GroupBlog with my site as my students would benefit from it.

    Is there any resolution to the Javascript conflict error?

    Thanks

    Blog.mu

    Thanks for the advice, but I tried that without success.

    1. Apply to be a teacher in the registration process

    2. Include a button for parent, and if this is checked, further options appear where a parent then flags user/s as their child/ren. Based on acceptance from the child, this would give the parents access to student grades. These could show up in the parent’s profile, for example. Links to work produced online could also be available in the parent profile. A space to comment on specific work on the above parent profile would also be useful.

    3. Gradebook:
    An option to flag users in the group as not being part of the gradebook at all (like teachers and parents)
    An option fo flag students whose grades are already entered that they are still part of the gradebook, but not shown, with an option to show them later once all the marks are entered.
    Only when there is a change of marks should that result be email to that specific user. At the moment all my students are being mailed even though they are already graded
    It would be great if “a grade out of” could be included with the numeric option with the percentage calculated. Ie, if a student got 5, the grade could read “5 out of 10 (50%)”

    @xberserker The Top Member is still showing a blank space

    @xberserker Thank you :)

    I upgraded to BuddyPress ScholarPress Courseware 0.1.3 and it is now working.

    Thank you

    GREAT plugin :D

    Avatar of erbrown777
    erbrown777
    Member

    @erbrown

    It seems Courses created in one group are on the “New Assignment”, Course drop-down list in another group.

    Avatar of erbrown777
    erbrown777
    Member

    @erbrown

    It seems I spoke too soon.

    It works fine in an open group, but not in a hidden group. Please feel free to register with the site and I will give you access to a hidden group I have just created. http://blog.myschoolstuff.co.za

    Avatar of erbrown777
    erbrown777
    Member

    @erbrown

    I managed to sort the problem out.

    I had updated from the previous version of courseware to ver 0.1.2. I deleted the courseware and reinstalled ver 0.1.2

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 26 total)