Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Broken group creation

  • Avatar of medialabswest
    medialabswest
    Member

    @medialabswest

    Hello,

    I am setting up a BP-site for our media lab. However, the group creation is broken. I think it is a missing div tag, but it could also be something else. Here is what it looks like: http://medialabswest.se/activity/groups/create/

    Grateful for any help!

    And the specifics:
    1. WP-version: 3.3.1
    2. Directory install
    3. Install in public_html in root
    4. Upgraded from the last version before 3.3.1
    5. Was WordPress functioning properly before installing/upgrading BuddyPress (BP)? e.g. permalinks, creating a new post, commenting. – Yes
    6. BP-version: 1.5.3.1
    7. Upgraded from the last version before 1.5.3.1
    8. Other plugins activated: bbPress, Booking Calendar, Buddypress Album, BuddyPress re CAPTCHA, BuddyStream, Events Manager, Featured Content Gallery, Jetpack, Page Links To, s2Member, WP Super FAQ, XCloner
    9. Theme: BuddyPress Widget Theme
    10. Modified Core Files: yes, for Featured Content Gallery (index.php) and s2Member (wp-config.php)
    11. Do you have any custom functions in bp-custom.php? – No
    12. If running bbPress, which version? Or did your BuddyPress install come with a copy of bbPress built-in? Version 1.2, not sure if it was installed with BP.
    13. Please provide a list of any errors in your server’s log files. – Not sure how to do that.
    14. Which company provides your hosting? – Oderland
    15. Is your server running Windows, or if Linux; Apache, nginx or something else? – Linux, Apache

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Avatar of medialabswest
    medialabswest
    Member

    @medialabswest

    You might have to register an account first to be able to follow the link above. If you are interested in helping out, you can do that here: http://medialabswest.se/register/

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    Helps if you clarify the word ‘broken’ as it implies the core functionality to create groups isn’t working yet you then say you think it might be a missing div which is a broken layout, a slightly different matter.

    One quick check you ought to make is to revert to the standard BP-default theme and see if groups work ok , then you know if it’s a theme issue which helps narrow things down.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.