Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Members directory paging – pages after 1st return '0'

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar of Tammie
    Tammie
    Moderator

    @karmatosed

    Have you fixed this as can’t see the issue using Chrome?

    Avatar of verdemedia
    verdemedia
    Participant

    @verdemedia

    No I haven’t. The issue only pops up under the following circumstances:

    Visit: bigintalent.com/members. When visiting the site directly from going to the url: bigintalent.com/members and clicking on subsequent pages, it works fine. However, if you visit bigintalent.com/members then click on “All Members” to reload the members list, clicking on subsequent pages results in a blank page with a ’0′.

    The reason why this is such a big issue is that I have a BP profile search plugin installed which allows users to search for people by the attributes listed in their profile. If users want to get out of those search results and view the entire member list by clicking “All Members”, they cannot view any pages past the first page.

    Avatar of protechs2
    protechs2
    Participant

    @protechs2

    I’m having the same problem on a fresh install today onto WP 3.6.1.
    bbPress 2.4 has been running successfully for a long while.

    http://xyz/blog/members/ This is the url that is returned whenever you click > or a page number under the search box. It is blank.

    Clicking the Members menu tab gives you the 1st page of Users with Add Friend buttons to the right. I chose one and it now says in that spot, Cancel Friendship Request button. The person never received a Friend request, but they are now listed in the Member count display.

    I cursored over other pages we should be able to search and got the proper URL that it should go to: http://xyz/blog/members/?upage=2 (When I use the exact URL manually, they work correctly it appears.)

    But direct clicking it only goes back the http://xyz/blog/members/ and displays blank below the Order by: box.

    Pressing on All Members (with count to the right) returns a completely blank page below that All Members link.

    Can’t use BuddyPress without this on a mature site.

    Avatar of danbp
    danbp
    Participant

    @danbp

    souds like a js conflict.
    Track this especially if you use a custom theme or and old theme

    Could also be a plugin using an old jquery version.

    Avatar of protechs2
    protechs2
    Participant

    @protechs2

    I was using FireFox – and it at least gave the users on the 1st page.

    Chrome only displays me and the user I Friend Requested as Members on any tab.

    It’s an old theme, Fusion. All the plugins are up to date…

    Thanks

    Avatar of @mercime
    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @protechs2 if you have an old theme, there’s a big possibility that it is JS conflict or more. I would install the Theme Check plugin, enable WP_DEBUG and go Appearance > Theme Check and select Fusion to to see if there are warnings and required information showing up. You can then fix it yourself or choose another theme. After you’re through with the Theme Check, disable WP_DEBUG

    Avatar of protechs2
    protechs2
    Participant

    @protechs2

    This was all that showed on the Theme Check run:

    Notice: Undefined index: page in /home/xyz/public_html/blog/wp-content/plugins/advanced-category-excluder/advanced-category-excluder.php on line 15

    Notice: register_widget_control [x 7 exact occurrences of this line] & register_sidebar_widget [x 6 exact occurrences of this line] is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/xyz/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 2900

    Notice: Use of undefined constant ace – assumed ‘ace’ in /home/xyz/public_html/blog/wp-content/plugins/advanced-category-excluder/advanced-category-excluder.php on line 310

    Notice: Use of undefined constant ace – assumed ‘ace’ in /home/xyz/public_html/blog/wp-content/plugins/advanced-category-excluder/advanced-category-excluder.php on line 310

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/xyz/public_html/blog/wp-content/plugins/bp-moderation/classes/bpModeration.php on line 118

    Notice: Undefined index: action in /home/xyz/public_html/blog/wp-content/themes/fusion/functions.php on line 120

    Notice: has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead. in /home/xyz/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 2998
    ————–

    I don’t know which one would cause the problem in BuddyPress Users/Friends page.

    Avatar of protechs2
    protechs2
    Participant

    @protechs2

    I activated Twenty Thirteen theme and all appears to work ok EXCEPT after you perform different tasks within members, then at any type Click “All Members” it says “Sorry none found…” One time it displayed correctly with the 2 people that were actual members of the system — me and my 1 friend. That’s the last time I saw that display, except when you choose to sort by Last Active (the 2 appeared as active members). When I click “All Memebers” from here, it returns the 2 people in the member system (not users of the blog).

    When I then clicked on Alphabetical display, it again pulled Most (not all) Users of the blog again with “Add Friend” buttons.
    From there cilcking on the top menu tab “Members” returns the same thing again – the list of Most (not all) blog users with buttons.
    Now, clicking on All Members” returns the same thing again – the list of Most (not all) blog users with buttons.

    Now to My Friends, and the one friend I chose and accepted shows. Notification (a number) showed up next to my Display Name in the Dashboard – as did the message when it arrived. It emailed these notices as well. All Cool!

    If this is all normal behavior, then it’s all the problem of an OLD THEME.

    Thank you for looking this over. Knowing what reality should be is as important as what is happening in real time.
    :-)

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.