Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

1.0.3 to 1.1 upgrade kills group avatar (how to fix)


  • takuya
    Participant

    @takuya

    If you have upgraded any previous versions of buddypress to 1.1, and see that group avatars which are previously uploaded don’t work, here’s little tip fixing them.

    As posted on trac:

    http://trac.buddypress.org/ticket/1147

    On 1.0.3 and previous buddypress, system generates randomly named uploaded group images ending with -full. But 1.1 generates differently -bpfull. This is what causing group avatar not correctly displayed after upgrade.

    So use Filezilla or any FTP program, go to /wp-content/blogs.dir/1/files/group-avatars/ and rename previously uploaded images from -full to -bpfull

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)

  • Paul Gibbs
    Keymaster

    @djpaul

    I’m about 10000% percent sure that I saw an upgrade function which renamed these for you. I can’t find it. I’m sure that apeatling also posted it as a code snippet on the forums. Can’t find that either. /sadface

    My site appears to be using -full still, both on the site, files and in the database. Wondering if it should only use -bpfull when you upload a new avatar or something.

    I’m marking this as ‘not resolved’ as whilst you have posted a workaround for your site, I’d like to clear this properly ;)


    Jake Spurlock
    Participant

    @whyisjake

    This isn’t working for me. On my site, the permalink for the photo just points to http://urtur.com, the root of the site. Within the group admin area, there is no way to change the avatar either. Kind of a pain…


    ajiao
    Participant

    @ajiao

    same to me the permalink for the photo just points to my site url


    Jake Spurlock
    Participant

    @whyisjake

    _Bump_

    Anyone figured this out?


    Michael Berra
    Participant

    @miguael

    Any news on this one? Would be handy, not to do it one by one…

    Thanks :-)


    Michael Berra
    Participant

    @miguael

    Nobody having a simple fix for this?


    takuya
    Participant

    @takuya

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘1.0.3 to 1.1 upgrade kills group avatar (how to fix)’ is closed to new replies.
Skip to toolbar