Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BP Links Not Working?

  • Profile photo of Xenokittten
    Xenokittten
    Participant

    @xenokittten

    Hi I’m running Base 0.9 Community Edition of BuddyPress Links Plugin by PressCrew. I have configured it correctly – at least I think so lol. However; when I go to http://otakujam.com/links/ it’s just plain text and nothing is clickable?

    When I go to my profile/activity page thingy, it appears to let me add a link (could be another plugin doing this though? I don’t know)

    But then when I post the link and/or refresh the page, it says Links (0) and displays a message “No links found” as on this example at http://otakujam.com/members/otakuadmin/links/

    I am running WordPress 3.9.1 and Buddypress 2.0.1

    Is anyone else having this issue? – I’m guessing it’s most likely a plugin or theme conflict caused by using another installed application but I have so many modules that it becomes difficult to pinpoint the exact problem.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Profile photo of Xenokittten
    Xenokittten
    Participant

    @xenokittten

    Anyone able to assist with this issue?

    Profile photo of Xenokittten
    Xenokittten
    Participant

    @xenokittten

    Just wanted to update my post and say I recently changed themes today and now nothing at all appears on the BP Links page. It’s like a blank page. At this point I am considering simply uninstalling the plugin since it seems to have several errors with various themes and other plugins.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘BP Links Not Working?’ is closed to new replies.