Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

BuddyPress 7.3.0 Maintenance and Security Release

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

  • thermoer
    Participant

    @joulemax66

    good job


    olamyklebost
    Participant

    @olamyklebost

    This upgrade crashed my site:

    Om du søker hjelp med dette problemet kan du bli bedt om noe av følgende informasjon:
    WordPress-versjon 5.7
    Nåværende tema: BuddyApp Child (versjon )
    Nåværende utvidelse: BuddyPress (versjon 7.3.0)
    PHP-versjon 7.4.16

    Detaljer om feilen
    ==================
    En feil av typen E_COMPILE_ERROR ble forårsaket i linje 458 i filen /home/2/g/georgernes/www/wp-content/plugins/buddypress/class-buddypress.php. Feilmelding: require(): Failed opening required ‘/home/2/g/georgernes/www/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-wpabstraction.php’ (include_path=’.:/usr/share/php’)

    Is there somewhere I can find 7.2.1 and reinstall it, please?

    Hi @olamyklebost,

    I’m sorry to read what happened to your site. I believe something went wrong during the upgrade process with the WordPress.org Plugins directory. I advise you to remove completely the BuddyPress plugin directory to reinstall a fresh download of the 7.3.0 package.

    All previous BuddyPress versions can be downloaded from the advanced area of our plugin’s page on WordPress.org:
    https://wordpress.org/plugins/buddypress/advanced/

    You’ll find a dropdown control where you can choose the needed previous version. Before reverting I strongly encourage you to try again to download 7.3.0 from there https://downloads.wordpress.org/plugin/buddypress.7.3.0.zip and reinstall it.

    The error message says a file is missing, but if you look into the 7.3.0 tag you’ll see the file the error is mentioning bp-core-wp-abstraction.php is not missing into the tag:
    https://plugins.trac.wordpress.org/browser/buddypress/tags/7.3.0/bp-core

    I hope this will help you fix the issue.


    olamyklebost
    Participant

    @olamyklebost

    Dear Mathieu, thank you very much for the advise. I tried deleting BP and reinstall 7.3.0, and it appeared to just work fine. Best regards Ola

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Skip to toolbar