Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Pictures not showing up.

  • Profile photo of davidshaw1985
    davidshaw1985
    Member

    @davidshaw1985

    I have a buddypress site hosted on a private domain. I’ve been trying to add some photo functionality so my users can share their pictures in albums etc on their profiles.

    I have tried a few different plugins but mainly Buddypress Album and BP Photos+tags. I get the same problem from either of them, the plug in installs fine, the album tab appears, the picture is uploaded fine, but then it just doesn’t appear. Any simple solutions to this problem please?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Profile photo of davidshaw1985
    davidshaw1985
    Member

    @davidshaw1985

    When I say private domain, I just mean not on the WordPress servers.

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    Deactivate BuddyPress and BP plugins. Can you add a regular WP image gallery to your Posts/Pages? Are the images showing up in published posts/pages?

    Profile photo of davidshaw1985
    davidshaw1985
    Member

    @davidshaw1985

    Thanks for the fast reply. I seem to be able to post pictures and use the gallery function that is built in the standard Buddypress plugin (including images in posts), but when I try to use BP Album or BP Photos+tags I encounter the problem.

    Here is my site : http://www.northernlive.co.uk

    Profile photo of Mark
    Mark
    Member

    @kramugs

    I am new here , But i Know the sulotion of it try to turn in this sites

    Profile photo of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    @kramugs I’ve deleted that link, could you briefly explain what you think the solution is and then how the link helps – as it stood the link looked to have no relation to the topic in hand especially given the query appended ‘?=african mango’

    Profile photo of davidshaw1985
    davidshaw1985
    Member

    @davidshaw1985

    Just discovered this in the Plugin documentation, ‘If you get broken links when viewing images in BP-Album, it means your server is sending the wrong base URL to the plugin. You can use the image URL re-mapping function to fix this.’ I will see if I can sort that out……

    Profile photo of davidshaw1985
    davidshaw1985
    Member

    @davidshaw1985

    @Hugo I don’t think @kramugs was being particularly helpful.

    Profile photo of davidshaw1985
    davidshaw1985
    Member

    @davidshaw1985

    Can’t seem to fix it by using that image URL re-mapping function, but I do think it is a broken link issue, as the files are all stored fine on the ftp.

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Pictures not showing up.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar