Skip to:

Registrations don't work

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Profile photo of @mercime


    @speedysnail6 deactivate BuddyPress and change to Twenty Twelve theme, then check if registration works. Where are you hosted?

    it doesn’t bring you to the activate page,

    And default behaviour isn’t to, the page refreshes and you should see a message saying reg successful please check email for activation key.

    Not sending an email is not generally a BP issue but a server one.

    Having said all that do as mercime suggests checking in another theme known as compatible.

    I’ve tested 3.6, 1.8.1, bp-default theme and registration works as expected, so I’m guessing your slightly confused as to the default sign up process and that your server isn’t sending mail correctly or it’s being dropped into users spam folders.

    Profile photo of bp-help


    @hnla @mercime
    I am really starting to think we need to just put up a codex page that addresses this issue and links the users to it since it seems to be a consistent issue. The same with users wanting to see the registration page when they are logged in which is not default behavior. I find myself answering the same issues a lot of times and I think we should nip it in the bud decisively. Thanks to you both!

    Profile photo of @mercime


    BP Codex – Add to list of things to do. Check.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Registrations don't work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar