Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Says 'sign up complete' but users can't register

  • Profile photo of alimjivraj
    alimjivraj
    Participant

    @alimjivraj

    hey, so when i register a new user, i fill in all the info like normal, it even says ‘sign up complete’ and for me to check my email. but no email, and no new users are created on my network admin user page.
    i’m on a multi site install. tried uninstalling bp, even tried a different theme…no luck. both wp and bp are up to date.
    http://www.ourcareoptions.com

    any ideas? thanks in advance.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Profile photo of alimjivraj
    alimjivraj
    Participant

    @alimjivraj

    any insights or help???

    Profile photo of Hugo Ashmore
    Hugo Ashmore
    Moderator

    @hnla

    And have you tried just registering with WP, BP deactivated? You must establish WP install works before ever activating something like BP, This sounds like your server not sending emails.

    Profile photo of alimjivraj
    alimjivraj
    Participant

    @alimjivraj

    hey, it was working before but it recently stopped. i haven’t done anything different recently. i did install a new theme, so i switched it back to twenty twelve but still didn’t work. so the wp install works.

    also, i don’t think it’s an email issue. because when i register a new user, i should be able to see them in through admin panel even if they haven’t activated their account (by clicking on email). but i can’t see new users at all.

    Profile photo of alimjivraj
    alimjivraj
    Participant

    @alimjivraj

    anyone out there???

    i found this site, http://premium.wpmudev.org/forums/topic/cant-register-new-bp-account-help , where he did a full database restore. how do i do that??

    Profile photo of alimjivraj
    alimjivraj
    Participant

    @alimjivraj

    so i did a full uninstall, wiped ftp site clean, and then re-install. still doesn’t work.
    but i did find that it works when it’s a single site install, but as soon as i turn it into a multi-site, new registrations via buddypress don’t work.

    i’m desperate here…

    Profile photo of @mercime
    @mercime
    Moderator

    @mercime

    but as soon as i turn it into a multi-site, new registrations via buddypress don’t work.

    @alimjivraj
    – Did you activate BuddyPress via Network Admin > Plugins activate BuddyPress?
    – Did you configure BuddyPress in a subsite instead of the main site?
    – What other plugins do you have activated? Did you check whether anyone of those plugins have conflict with BP registration?
    – What are your WP/BP versions?

    Profile photo of alimjivraj
    alimjivraj
    Participant

    @alimjivraj

    i activated it via network admin.
    i have the newest versions of both, 3.6/1.8.1
    no other plugins activated except bp

    what do you mean by configuring bp in a subsite instead of main site? i have my network site, and my other site, it’s activated on my network site, and it goes to my registration page when i’m on the other site.

    Profile photo of alimjivraj
    alimjivraj
    Participant

    @alimjivraj

    hey, can you explain: Did you configure BuddyPress in a subsite instead of the main site

    thanks

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Says 'sign up complete' but users can't register’ is closed to new replies.
Skip to toolbar