Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 25 total)

  • 0815
    Participant

    @0815t

    i have 27 plugins running but i the future i need more.


    0815
    Participant

    @0815t

    are thats all answeres?


    0815
    Participant

    @0815t

    which provider and package did you prefer?


    0815
    Participant

    @0815t

    does it work with wordpress 3.0 network?


    0815
    Participant

    @0815t

    does it work with wordpress 3.0 network?


    0815
    Participant

    @0815t

    the bp-dev did not work with the current buddypress release…
    the only working thing i have found is the theme blogsmu from http://premium.wpmudev.org/project/buddypress-blogsmu-theme
    maybe i will try the membership and build my custom theme with the functions of the blogsmu theme because thats no plugins… its hardcoded in the theme!!!


    0815
    Participant

    @0815t

    @Dwenaus WOW!!! you are great!!! Thank you very much!!!!


    0815
    Participant

    @0815t

    is that plugin internationalized or can i only change the text in the bp-group-tags.php???


    0815
    Participant

    @0815t

    any news about a review plugin?


    0815
    Participant

    @0815t

    can anyone help?
    i have installed BuddyPress Rate Forum Posts but it did not work!!!
    i cant rate… if i press the button only dots are shown but nothing more.


    0815
    Participant

    @0815t

    good to hear… learning by doing ;-)


    0815
    Participant

    @0815t

    have you you add a member to follow? i have first followed a member than i have seen the tab with the following member.


    0815
    Participant

    @0815t

    how can i translate the plugin? its not multilingual?


    0815
    Participant

    @0815t

    have you put the theme files of the plugin in your active theme??
    “Copy the template files from the plugin into your active theme under members/single/ and those template
    files will override the ones here.”
    Maybe this is the problem?


    0815
    Participant

    @0815t

    @ferhat why i should you contact via msn?
    you worte here because you want sell themes why now msn?
    send an link where we can see the themes in action maybe the i would contact you via msn.


    0815
    Participant

    @0815t

    you want to sell themes?
    give us a sample delete this spam!!!


    0815
    Participant

    @0815t

    samples


    0815
    Participant

    @0815t

    i dont think its bbpress.
    plugins and template !!!!


    0815
    Participant

    @0815t

    @hnla
    i have a fresh install. i have no blogs created but the first default blog is not shown.
    it was no upgrade. i have installed the new bp 1.2.4.

    the admin bar is not shown my blog under “my blogs” and redirect me to “Home”.


    0815
    Participant

    @0815t

    i have instert: INSERT INTO `cb_bp_user_blogs` VALUES(1, 1, 1);
    but it did not work…
    i have a fresh install of wp 3.0 beta 2 multisite and buddypress 1.2.4
    the values are correct because i have only one user and one blog (default or first blog) and the id’s are correct.
    whats wrong?


    0815
    Participant

    @0815t

    What i have to do if i have a fresh wordpress 3.0 and buddypress 1.2.4 installation? i have no backup because i haven’t used it.


    0815
    Participant

    @0815t

    thank you


    0815
    Participant

    @0815t

    thank you


    0815
    Participant

    @0815t

    can anyone help me?


    0815
    Participant

    @0815t

    no one a idea?

Viewing 25 replies - 1 through 25 (of 25 total)
Skip to toolbar