Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

  • IsSidha
    Participant

    @issidha

    i had the same problem with Strato and the plw123 plugin

    without the plugin wpmu doesn’t work, but with it buddypress doesn’t work at all

    here is what you need to do!!!!

    you need to reinstall WPMU after editing a few files to force it to use the “www” prefix, and you will only be able to use sub-directories.

    edit line 9 and 10 in wpmu-settings.php, just comment them out or remove them.

    if( substr( $domain, 0, 4 ) == 'www.' )

    $domain = substr( $domain, 4 );

    then go to index-setup.php and do the same with lines 515 and 516

    then go down in that same file and do the same with lines 683 to 687

    if( substr( $_POST[ 'basedomain' ], 0, 4 ) == 'www.' ) {

    printheader();

    nowww();

    continue;

    }

    then go down to line 696 and do the same there

    $_SERVER[ 'HTTP_HOST' ] = str_replace( 'www.', '', $_SERVER[ 'HTTP_HOST' ] );

    now reinstall wpmu and make sure to put the “www” in front of the domain name although it tells you not to do so. now wpmu and buddypress both work.

    you can do the same thing without reinstalling, but that requires you to make the changes for the domain name manually in the database..

    success!!!!!


    IsSidha
    Participant

    @issidha

    hopefully i can see my post now, otherwise i need to confirm that the problem is still there

    edit:

    yes, now it works

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Skip to toolbar