Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Save Button Not Showing?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)

  • @mercime
    Keymaster

    @mercime

    @beginner3 I’ve updated the screenshot in the link you posted. There’s only one “Save Settings” button on that page now. Sorry for your confusion.

    >> keep getting the above error message
    That happens when you enabled registration in your site but haven’t published blank Register or Activate pages in your site.


    beginner3
    Participant

    @beginner3

    How do i Publish those pages?


    shanebp
    Moderator

    @shanebp

    How do i Publish those pages?

    Let me google that for you:
    http://easywpguide.com/wordpress-manual/saving-and-publishing-content/


    beginner3
    Participant

    @beginner3

    Sorry I meant how do I disable registration?


    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    > I meant how do I disable registration?
    Go back to where you enabled it in Settings > General for single site or in Network Admin > Settings if you’re on multisite.


    beginner3
    Participant

    @beginner3

    >> keep getting the above error message
    That happens when you enabled registration in your site but haven’t published blank Register or Activate pages in your site.

    I have published blank Register and Activate page on my site but I keep getting the error message?


    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    I have published blank Register and Activate page on my site but I keep getting the error message?

    @beginner3 If you have enabled registration again, then go wp-admin menu Settings > BuddyPress and click on the “Pages” tab, and in the Registration and Activate section, choose the blank pages you created and associate each with respective functions per
    settings for buddypress pages


    beginner3
    Participant

    @beginner3

    When I go to do this there is not Save Setting button to allow me to save the changes?


    @mercime
    Keymaster

    @mercime

    >> there is not Save Setting button to allow me to save the changes
    @beginner3 You mentioned in your original post that you already “have tried to deactivate delete and reinstall plugin”, so at this point we need you to provide more information about your installation to help you troubleshoot https://buddypress.org/support/topic/when-asking-for-support-2/

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Save Button Not Showing?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar