Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Forum Replies Created

Viewing 16 replies - 1 through 16 (of 16 total)
  • Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    This restricts the display of Recent site wide Post widget…

    May I know how to allow the display of recent sitewide post widget to logged out users?

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Another CSS issue…

    The Avatars in Recently active users widget gets aligned vertically instead of being aligned horizontally…

    Similarly In the Group page,the group name and description is displayed below the group avatar instead of being displayed in the side of the group avatar..

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    @Ron,

    Thanks for the bug fix..:)

    One more thing,when I choose the activity stream to be shown on the front page,the Index top,Index Insert,Index Bottom widgets don’t work.(Though its not a bug,I would like to know how to make it work..:) )

    Regards,

    Sandeep

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Hey Ron,

    The Theme looks great and very efficient.

    However,when a non logged in visitor sees the page,the sidebar login form overlaps with the widgets in the Primary aside section.

    I use WP single 2.9.2+bp1.2.1

    Waiting for your help to fix it…

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    @D Cartwright

    Thanks for the instructions..:)

    I now face another problem….

    I am unable to upload Group avatars….

    I saw some one else face the same issue here

    https://wordpress.org/support/topic/370443

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Flynn,May i know how you made it to work with 1.0.3?

    It would be really helpful to us…

    Regards,

    Sandeep

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    I use the BBpress integration plugin….

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Thanks DJ…

    I added that code in bb-config.php.

    But now,when i try to start a new topic,i get ‘There was an error posting that topic.‘ error…

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    will this deactivate the activation email process?

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Count me in…

    I am eager to download this plugin….

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Ok.. i found that i can edit this at the home.php in bphome theme.

    But how can i call a widget in buddypress?

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    http://tamilfriends.in

    Using the default buddypress theme with minor changes…

    Launched it just a week ago and already got 2 position in google…

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    found this on my error log…

    [27-Jun-2009 13:20:07] PHP Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/MY DOMAIN PATH/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-signup.php on line 261

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Nope… i have no other plugins installed..

    Infact,when i reinstalled,i didn’t get the email that contains the password…

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    Did it…But still it shows the same..

    Hence i re-installed buddypress.Now its fine.

    But still,the confirmation email is not sent to newly registered users…

    i dunno whether its due to my server of the script…

    i have stared a new topic to remove the e-mail verification process…

    Profile photo of sandeepdude
    sandeepdude
    Participant

    @sandeepdude

    @Pcrain

    When i placed your code,it shows this error message

    Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/username/public_html/sitename/wp-content/bp-themes/bpmember/friends/index.php on line 13

Viewing 16 replies - 1 through 16 (of 16 total)