Skip to:
Content
Pages
Categories
Search
Top
Bottom

Tweetstream (twitter plugin) Beta testers needed!

Viewing 25 replies - 201 through 225 (of 297 total)
  • Avatar of mollyfud
    mollyfud
    Participant

    @mollyfud

    Not sure this is the right place for this, but I have an enhancement request. Is it possible to either automatically or give an option that if you include the profile link in the cross post (from BP to Twitter) that it uses a URL shortener to shorten that URL to allow for the most text in the post?

    Just a thought

    Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    I edited the files and removed it but I think this should be an admin option to strip @’s

    @mollyfud I think the dev said above it’s in the works

    Avatar of Peter Hofman
    Peter Hofman
    Participant

    @blackphantom

    @mollyfud, Adding a profile link is already in, user can choose this in their settings page.

    @modemlooper, the @ can be removed if the option is enabled in the admin.

    @all, working on the authorisation problems, want to fix them first before releasing a new version.

    Avatar of Peter Hofman
    Peter Hofman
    Participant

    @blackphantom

    @all, everybody who has problems with authorization please reply your curl version number.

    I think it might be a old curl version thats gives the problem.

    Avatar of apwinthrop
    apwinthrop
    Participant

    @apwinthrop

    This is a truly phenomenal plugin. Congratulations. I would suggest however that you change the wording where you provide people the option to connect their Twitter account.

    For example, you say “Before u can see all the available settings…”

    I have changed it in my implementation to say “you”, but it’s a bit of a drag to have to do it every time there’s an update.

    Thanks again for all your efforts on this!

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    @all, everybody who has problems with authorization please reply your curl version number.

    I think it might be a old curl version thats gives the problem.

    Not sure if this is in reference to the issue I and Anointed were having but my curl version is:

    libcurl/7.15.5 OpenSSL/0.9.8b zlib/1.2.3 libidn/0.6.5

    btw did you get my server details I sent you?

    Avatar of Anointed
    Anointed
    Participant

    @anointed

    hope it helps troubleshoot . libcurl/7.15.3 OpenSSL/0.9.7a zlib/1.2.3

    Avatar of Symm2112
    symm2112
    Participant

    @symm2112

    It looks like CentOS 5 only has 7.15.5 as the latest version in the repository. I’m not sure how easy this would be to update for the normal user that might have shared linux hosting. I will admit that it looks like that’s the issue. As a matter of fact, I think I know the exact issue.

    I saw this posted when i saw looking at trying to update libcurl.

    I needed the curl –libcurl switch which is not available in curl 7.15 so I needed to upgrade curl on the CentOS server I was working on.

    The current version of curl available on CentOS 5 is curl version 7.15.5-2.1 but the current curl release is curl version 7.20.0-1. After reading the curl changelog it looks like the –libcurl switch was added to curl in release 7.16.1. So the end result is if you want to use the libcurl switch you need to upgrade curl to a newer version which is discussed in more detail below.

    You’re using curl -libcurl aren’t you?

    This would explain why none of us with libcurl below 7.15.5 are able to auth. Any way around this or are we just out of luck?

    Avatar of Peter Hofman
    Peter Hofman
    Participant

    @blackphantom

    I am using, just need to find out how i can help you guys out with getting curl 7.16.1 installed.

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    @Symm2112

    With CentOS it might not be that easy to upgrade even for those with full root access to server. Love CentOS but baffled by

    It’s reluctance to upgrade packages, PHP is also an issue with latest package version stalling at 5.1.6I I configured a third party repo on repute that provided latest versions and have it take over dependencies for PHP but the upgrade failed as I need to remove or upgrade packages such as MySQL first, at the moment I’m reluctant to break a working server as have little time to play around fixing it.

    Brilliant that you and Peter nailed the problem down finally though.

    Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    Possible conflict. Not really sure.

    I think this is conflicting with the forum extra’s plugin each time a forum topic post gets sent to twitter it causes a before every ‘

    This did not happen before I started using this plugin. so if you have a word: we’ll ends up as we’ll

    any thoughts?

    Avatar of moestuintwt
    moestuintwt
    Member

    @moestuintwt

    @blackphantom First of all great plugin! “Dank je wel!”

    I do not have any authorisation problems, using libcurl/7.15.5 OpenSSL/0.9.8c zlib/1.2.3 libidn/0.6.5, single wordpress 2.9.1, buddypress 1.2.1 and PHP 5.2. I am using the latest Tweetstream version.

    Tweets from bp->twitter work fine.

    However, when I tweet from bp -> twitter with the profile link, the link shows a “page not found” error (see: http://pixelcasting.com/moestuintwt/oXSxJvd )

    Is this me, or…?

    Avatar of Tridian
    tridian
    Participant

    @tridian

    Fantastic Plugin @blackphantom and thanks for all the hard work w/ an upcoming wedding scheduled and everything! I was having a hard time getting tweets from Twitter –> BP until I took the advice from a post to remove the filters that I had set up. I had “cooking,cook,recipe,recipes” in the “Filters (comma separated)” field and as soon as I removed that, the tweets from Twitter came in perfect. I also tried just having “cooking” in the field and that did not work either. Any words of advice to get the filters working? Can I provide any additional info for you to assist?

    Avatar of Peter Hofman
    Peter Hofman
    Participant

    @blackphantom

    @modemlooper, hmm strange don’t know what causes it cant be a double function name because all my functions names are unique. if i have time left i will see if i can track down the problem.

    @moestuintwt, tnxs! hmm that will take us more researching for the authorization problems.

    I see the problem with the link will be fixed in next release.

    @tridian, do you mean the admin or the user filters? The admin filter will look for hash tags like: #cooking #cook #recipe etc… the user filters just looks for words, i will change some filtering in the next release.

    Avatar of smuda
    smuda
    Participant

    @smuda

    i would like to show the “tweet this” option if a users adds a comment to a blog. is that possible somehow?

    Avatar of Peter Hofman
    Peter Hofman
    Participant

    @blackphantom

    New version! Version 1.2.0 just released.

    Grab it over here: http://wordpress.org/extend/plugins/tweetstream/

    * Better cron, now get tweets every 5 minutes, no more one profile visits.

    * Ajusted filtering now if hashtag wanted add # to word.

    * Short profile url fix.

    * Now adds the #twitter tag on submit.

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    Throwing this out there: regarding the auth issues I have a feeling it might be a ModSecurity issue

    Peter I’m emailing you some pertinent lines from my server error log to glance over.

    Avatar of bondageradio
    bondageradio
    Participant

    @bondageradio

    besides libcurl on 7.15 on CentOS, did anyone ever actually find out what was causeing the issue, I know that Peter has said several times in this thread, that he wanted to fix it before the new release… suddenly, here’s a new release…

    I’m on a shared host and can not upgrade the libcurl, I have a very active site and I’d like users, especially users who authenticate to the site using their twitter accounts (gotta love the rpx plugin), to be able to cross tweet …

    Avatar of Hugo
    Hugo
    Moderator

    @hnla

    Not sure it is a libcurl issue as someone earlier reported it working with the same version as myself. I’m awaiting Peters or anyones thoughts on the ModSecurity question I posed as I’m getting errors that look as though ModSecurity is kicking in, but it’s a complicated module to understand.

    Avatar of Peter Hofman
    Peter Hofman
    Participant

    @blackphantom

    @bondageradio, yes i know i released a new version. Did this because the problem is taking more time so wanted to release some other fixes. I will keep searching until we nail that bitch.

    @hnla, will check my mail.

    Avatar of Symm2112
    symm2112
    Participant

    @symm2112

    I don’t THINK it has to do with modsecurity as I’ve turned it off for testing but I could be wrong. I’m going to check my error logs as well and see what I can find.

    Avatar of bondageradio
    bondageradio
    Participant

    @bondageradio

    Thankyou for your fast reply…

    I followed your programing logic as far as i could, the url is (not?) being populated by getAuthorizationUrl() function in EpiOAuth.php about line 21.

    But I’m not following where this value gets populated, or why it would be empty at the time the link is called on the user’s settings page. (perhaps the lack of the one, causes the other?)

    regardless I’ve had to deactivate the plugin till it’s working.

    Avatar of 3sixty
    3sixty
    Participant

    @3sixty

    @blackphantom tweetstream still interferes with editing of BuddyPress forum posts. If you try to edit a post, the edit just disappears/is not accepted. I have it on my todo list to review your code and see if I can figure out why this is the case. Any idea what could be causing it? Any shortcuts you can provide might help me focus on parts of the code that could be causing the problem.

    Avatar of @modemlooper
    @modemlooper
    Moderator

    @modemlooper

    #TWITTER still shows in forum posts. Activity updates is fine.

    Avatar of moestuintwt
    moestuintwt
    Member

    @moestuintwt

    @blackphantom Still having problems with profile link after upgrading to version 1.2.0

    Example: http://pixelcasting.com/moestuintwt/13yiE6d

Viewing 25 replies - 201 through 225 (of 297 total)

You must be logged in to reply to this topic.